Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 157 km

Gewonden bij ongeluk Kapelle

Toegevoegd: 23-04-2010, 17.29 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij een ongeluk nabij de Postbrug tussen Kapelle en Yerseke zijn vanmiddag twee mensen gewond geraakt.
 
Rond 15.35 uur kwamen op het fietspad langs de Postweg (N670) een fietser en een scooterrijder met elkaar in botsing. De twee kwamen ten val en liepen beiden letsel op. Twee ambulances werden opgeroepen om de gewonden naar het ziekenhuis te brengen. Over de aard en de ernst van hun letsel is nog niets bekend.


De oorzaak van de botsing is eveneens onduidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacq (24-4-2010 om 18:17)
Nou.mijn scooter gaat 45 en rij dus ook niet harder! maar de fietsers blijven stug naast elkaar rijden! maar ze vergeten wel dat je zo tot wel 30 groepjes fietsers voorbij moetl. hier word je echt niet vrolijk van!dus ik zou zeggen fietsers en scooters netzo fout!!!
Kapelle (24-4-2010 om 12:15)
Altijd zijn het die brommers en scooters weer die te hard gaan volgens die stelletje zeuren. Die fietsers moeten gewoon opzij maar nee hoor moet je weer remmen. Je hoort toch die scooter of brommer al van meters weg aan komen. Strenger optreden tegen die fietsers !
M.B. (24-4-2010 om 09:14)
Dit verbaasd mij ook niet want de brommers en scooters scheuren soms met een snelheid van minstens 80 km per uur voorbij. Je krijgt nauwelijks tijd om opzij te gaan. Hier zou de politie ook eens tegen op moeten treden.
Ikke (24-4-2010 om 08:45)
Nou die brommers en scooters kunnen er ook wat van op dit fietspad als je zelf met je auto 80 rijdt komen zij je op het gemak je voorbij vliegen op dat fietspad dus die scholieren op de fiets niet alleen de schuld geven ze zouden eens meer op de snelheid van die brommers moeten controleren
Boo (23-4-2010 om 23:22)
Jaja de fietsers doen t weer... er wordt weer ff vergeten dat de postweg een mooie racebaan is voor de scooterrijders die komen altijd als idioten vlaklangs scheuren!
Lubald (23-4-2010 om 19:00)
Dit verbaasd me totaal niet want op betreffend fietspad fietsen de scholieren geregeld met z'n drietjes op een rij en wil je passeren dan regearen deze fietsers uiterest traag en kun je nog een grote mond krijggen ook als je er langs wilt. hier zou politie eens tegen op moeten treden.
Cookie-instellingen beheren