Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 154 km

Fietsertje (8) geschept in Middelburg

Toegevoegd: 27-04-2010, 22.19 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 8-jarig meisje uit Middelburg is dinsdagavond gewond geraakt nadat ze in aanraking was gekomen met een personenauto.

Het meisje kwam omstreeks 19.00 uur gefietst vanaf de Veersesingel in haar woonplaats en stak zonder te kijken de Veerseweg over. Op dat moment kwam vanuit Veere een 20-jarige automobilist uit de gemeente Veere aanrijden. Hij trapte op de rem en probeerde nog uit te wijken maar hij kon een aanrijding niet meer voorkomen.


Het fietsertje liep bij de aanrijding een hoofdwond op en een flinke wond aan haar been. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De personenauto is weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoner (29-4-2010 om 01:46)
Het is zo ie zo een sneu geval voor beide, maar ik loop elke dag daar om mijn kind optehalen, maar het is daar zo ie zo een rot punt, er gebeurd daar meestal wel wat. laat de gemeente dat maar eens oplossen ipv een achterlijk duur feest tedoen voor 1 uur
Ikke (28-4-2010 om 18:43)
En waar was een van de ouders? Sterkte voor de automobilist en het meisje.
Matthijs (28-4-2010 om 17:40)
Waren de ouders er niet bij dan? Het is ook hun plicht om er voor te zorgen dat hun kind veilig van a naar b kan door hun kind te begeleiden!. Niet zeuren over hard rijden dat is ZELDEN een oorzaak. Ouders zijn verantwoordelijk want zij hebben gefaald in de begeleiding van hun kind.
Jos (28-4-2010 om 13:31)
Ook fietsers moeten uitkijken. Als er haaietanden staan dien je te stoppen. Het is altijd weer gemakkelijk om de automobilist overal de schuld van te geven. Fietsers denken tegenwoordig dat ze alles mogen en steken te pas en te onpas de weg over (ook oudere fietsers dus niet alleen kinderen).
John (28-4-2010 om 13:04)
Heel veel sterkte Kleine Meid. Maar niet gelijk naar de Automobilist wijzen ! Die heeft ook maar twee Ogen. Het loopt maar al te vaak maar net goed af. En een klein kind zonder begeleiding daar laten fietsen? Is niet slim , ik mocht dat op die leeftijd toen ook niet. Ouders Beter opletten.
Ans (28-4-2010 om 12:43)
Sterkte voor beide partijen,zeker ook automobilist. Het is niet niks als dit je overkomt. In 1 seconde is je leven anders Het zou verplicht moeten zijn om als fietser een helm te dragen, zou veel leed besparen. Ook moeten ouders hun kinderen er op wijzen dat ze niet zomaar de weg op moeten komen. p
Cookie-instellingen beheren