Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Vier arrestaties na mishandeling

Toegevoegd: 01-05-2010, 13.15 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Zaterdagochtend vroeg is in het centrum van Goes een man mishandeld. Naar aanleiding hiervan zijn vier verdachten aangehouden.


Een 47-jarige horecamedewerker hoorde rond 05.00 uur een hoop lawaai op straat en ontdekte dat enkele fietsen midden op straat lagen en de weg blokkeerden. Toen hij een man daarop aansprak werd hij even later door drie mannen geslagen en geschopt.

Hij wist zich los te rukken, kwam ten val en werd weer mishandeld. De mishandelingen vonden plaats in de St. Jacobsstraat en de Lombardstraat. De politie heeft een diensthond ingezet om verdere escalatie te voorkomen.

De vier verdachten zijn afkomstig uit Goes, gemeente Middelburg en Krabbendijke en tussen de 20 en 35 jaar oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
...... (4-5-2010 om 16:31)
Verschikkelijk dat zulke mensen zich niet kunnen beheersen. Heb een dag na dit vergrijp met het 'slachtoffer'gepraat en de blauwe plekken en schaafwonden gezien. te laf voor woorden om met 4 a 5 man op 1 iemand af te gaan.
Savanna 23 (4-5-2010 om 15:36)
Sorry hoor maar er staat bij daders 20 tm 35 jaar dat zijn toch geen kinderen meer maar volwassene mensen. Volwassene zijn gewoon ook echt steeds triester aan t worden ze zijn het voorbeeld van de jeugd.hoe vaak zie je niet van 36 jaar..dan hoor je je verstand al tehebben hoor.triest deze tijd..
Tsjonge (4-5-2010 om 15:01)
@Anoniem; overdreven? Ik vind jouw reactie iets vreemder. Je hoort gewoonweg niet te "flippen". Wellicht is een bezoek aan een arts raadzaam als men oncontroleerbare agressie in zich heeft? En gezond denkende mensen gedragen zich niet zo belachelijk, die bespreken problemen ipv te "flippen"!!!
Chicka68 (4-5-2010 om 14:52)
@Anoniem; als 1 van ons zo flipt?? Excuse me, als je in staat bent zo te flippen wordt het tijd een arts te bezoeken. Aangesproken worden op slecht gedrag geeft geen vrijbrief om iemand in elkaar te gaan rammen! Met 3 man nog wel, de lafaards. Hoe durf je dit goed te praten, schandalig!
Anoniem (4-5-2010 om 11:07)
Allemaal overdreven, ik zie hier volwassen mensen die de jongeren voordurend afkatten. het zijn laffe mensen en straf moeten ze krijgen, maar overdrijf nou eens niet zo met jullie straffen ik zou wel eens willen zien als 1 van jullie m flipt en het te ver gaat hopelijk krijgen jullie lijfstraf
Anoniem (3-5-2010 om 14:11)
@zoop en karel: Hoe kunnen jullie zo reageren. Zoop heel veel ouders moeten hard werken om hun kop boven water te houden mezelf meegerekend. Karel als jij dat soort mensen tuig vindt denk ik niet dat jij de aangewezen persoon bent om met hun te samenwerken je bent al bevooroordeeld.
Cookie-instellingen beheren