Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kleine woningbrand aan Robijnplaats Middelburg

Toegevoegd: 20-10-2003, 22.04 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Maandagavond werden de Officier van Dienst, de tankautospuit 4533 en de ladderwagen 4550 van het brandweerkorps Stadsgewest Vlissingen-Middelburg gealarmeerd voor een woningbrand in Middelburg.

Uit een woning aan de Robijnplaats zou een behoorlijke hoeveelheid rook komen, aldus de meldster. Toen de politie ter plaatse kwam zag men geen rookontwikkeling. Een kort onderzoekje onder de omwonenden wees uit dat een buurvrouw een steekvlam had gezien in een hoekwoning.

Toen de politie en brandweer gingen kijken bleek dat het vuur al uit was. Een bewoner was bezig met zijn brommer toen hij wat benzine lekte, een vonkje van zijn sigaret kwam bij de benzine en er volgde een steekvlam. De brand was vrijwel meteen geblust.

Rond 19:30 was de tankautospuit 4533 van Middelburg weer terug op de post en uitruk gereed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren