Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 51 km

Fietser gewond bij ongeval Goes

Toegevoegd: 04-05-2010, 22.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de rotonde bij de M.A. de Ruijterlaan in Goes is dinsdag om 14.30 uur een 54-jarige fietser uit Goes aangereden door een personenauto.

De auto werd bestuurd door een 25-jarige man uit Zwanenburg. De fietser klaagde over pijn in de nek, hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
 
Zijn fiets en zijn bril raakten beschadigd bij het ongeval.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap Vergeer (5-5-2010 om 11:27)
De gemeente Goes geeft tegen het advies van veilig verkeer Nederland in, de voorrang op Rotondes aan fietsers. Dat vindt de fietslobby geweldig, maar ongelukken zijn het resultaat omdat fietsers voor automobilisten uit een onmogelijke hoek opduiken. Hierdoor wordt onveiliger ipv veiliger.
Marijke korsuize (5-5-2010 om 00:17)
Dat er nog steeds geen ernstige ongelukken gebeurd zijn mag een wonder heten. Wanneer er een "bijna" aanrijding plaats vind is er niet 1 bestuurder die zijn verontschuldigingen aanbied, gewoon doorkarren. Meestal zijn het vrouwen die druk met vriendinnen zijn of kinderen in toom moeten houden.
Thera (4-5-2010 om 23:30)
De commentaren betreffende niet goed uitkijken, verkeerde wegaanleg, foute tijd, leeftijd of wat dan ook zullen er vast weer aankomen hier.. Meesten hebben gelijk hun eigen mening klaar. Sterkte gewenst aan beide kanten.
Cookie-instellingen beheren