Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 275 km

Duizenden euro's schade na vernielingen

Toegevoegd: 06-05-2010, 14.41 uur
In Oud-Vossemeer werden enkele bomen vernield.
In Oud-Vossemeer werden enkele bomen vernield.
© Foto: Marco Scheermeijer
Door: Manfred Berrevoets
OUD-VOSSEMEER - In de Prins Mauritsstraat in Oud-Vossemeer is een gietijzeren sierbrievenbus vernield. Ook zijn er langs de Oud-Vossemeersedijk diverse bomen afgebroken.

De vernieling van de brievenbus vond plaats tussen 4 mei 01.30 uur en 5 mei 07.00 uur. De brievenbus is van zijn sokkel gehaald en hierna of hierdoor kapot gegaan. De schade bedraagt enkele honderden euro's.


Langs de Oud-Vossemeersedijk zijn een 22-tal bomen afgebroken of omgeknakt door onbekenden. Ook werden bermpaaltjes langs die weg vernield. Hier is het schadebedrag aanzienlijk hoger, de schade loopt in de duizenden euro's.

De Zeeuwse politie wil graag weten wie er verantwoordelijk is voor de vernielingen in en rondom Oud-Vossemeer, daarom vraagt zij getuigen die hierover iets meer kunnen vertellen, zich te melden op het politiebureau in Tholen. Zij kunnen ook bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (8-5-2010 om 23:38)
Goed gesproken Sjaak! Wat willen die mensen dan? Politie vervijfvoudigen? Vooral/extra nachtdiensten? En daarna vermoedelijk klagen over de belastingtarieven...!
Sjaak (8-5-2010 om 11:30)
Hoevaak komt de politie langs terwijl jullie het niet zien, of zien jullie altijd alles? Geef de politie maar de schuld, maar die ligt volgens mij meer ergens anders. Alsof de politie alles kan voorkomen. Politie is zo makkelijk om op af te geven, kijk eerst maar eens naar jezelf
@co (7-5-2010 om 16:36)
Volgens de buurtbewoners? altijd als er iets gebeurd in een dorpje dan komen er roddels, de inwoners smullen daarvan. en camera's plaatsen vind ik wat overdreven hoor. ik denk dat dit soort dingen niet te voorkomen zijn, er lopen helaas nou eenmaal gekken rond die zulke dingen doen......
Aadjuhh (6-5-2010 om 22:29)
@ joost patrouileren??? Hoe vaak zie jij politie op het eiland dan? Ik egt nooit hoor!!! (ongevallen etc. niet meegerekend)
Co (6-5-2010 om 20:08)
Volgens de buurt bewoners is het bekende kost Het is al meer gebeurd in de prins mauritsstraat en rond het zelfde tijdstip schijnt het Ik stel voor om het hef zelf in handen te nemen en camera`s te plaatsen oid En wat betreft de reflectorpaaltes die lagen een paar weken geleden al in de sloot
Joost (6-5-2010 om 17:50)
Ja wie doet nou zoiets, waarschijnlijk een stel idioten met een slok op,of niet.? Wat ik mij afvraag is, ziet niemand iets gebeuren. Pollitie patrouileerd toch ook en ziet die dan niks? Vraagtekens maar wat doet men hieraan?
Cookie-instellingen beheren