Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Dronken vrouw slingert over A58

Toegevoegd: 07-05-2010, 14.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Een 35-jarige Goesenaar reed donderdagavond over de A58, ter hoogte van Yerseke toen hij een levensgevaarlijke situatie waarnam.


Hij zag een auto slingerend over de snelweg rijden met een snelheid variërend tussen 40 en 60 km/u. Hij is, met zijn alarmlichten aan, achter de auto blijven rijden en heeft de bestuurster op de Zanddijk in Yerseke aan de kant van de weg gedirigeerd. Intussen had de man de politie gebeld. De man hield de vrouw aan de praat totdat de agenten ook op de Zanddijk waren.

De agenten hebben een blaastest van de vrouw afgenomen waaruit bleek dat zij had gedronken. De 42-jarige vrouw uit Bergen op Zoom is meegenomen naar het politiebureau waar zij een ademanalyse heeft moeten ondergaan. Hieruit bleek dat zij bijna 6 keer teveel had gedronken.

Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen door de agenten. Voorlopig mag zij dus geen motorvoertuigen meer besturen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (8-5-2010 om 06:43)
Zo, dat s echt niet normaal meer om zo in een auto te kruipen.ze mag wat mij betreft dan ook zwaar gestraft worden, gewoon bewust (nou ja bewust) straalbezopen in een auto rond gaan rijden. dus ook geen respect voor de medemens(enlevens) tonen.
Japie (7-5-2010 om 23:55)
@ cora, ik hoop toch echt dat die vrouw nooit achter een kinderwagen komt.
Rineke (7-5-2010 om 22:10)
Kijk, die Goesenaar weet hoe het hoort: naast zo iemand gaan staan of in dit geval achter haar gaan rijden. En niet zo als een aantal hier: boven haar gaan staan. We rijden niet met teveel alcohol achter het stuur, maar zijn geen haar beter.
Martin (7-5-2010 om 21:41)
Drank op rijbewijs kwijt voor minimaal 1 jaar. beetje te hard, ala, zelfs 50 km of meer op een weg waar het kan. maar drank op of te hard in de bebouwde kom., neen hard aanpakken
Dennis (7-5-2010 om 21:36)
Netjes van die goesenaar triest van die vrouw.
Jaap vergeer (7-5-2010 om 21:27)
Goede actie van die vent! petje af! Mevrouw maar afleveren bij een afdeling verslavingszorg lijkt me 6x te veel is wel heeel erg veel te veel.
Cookie-instellingen beheren