Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen aangehouden in Goes

Toegevoegd: 09-05-2010, 21.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.35 uur zijn een 20-jarige man en een 23-jarige man, beiden uit de gemeente Reimerswaal, aan de Westwal in Goes aangehouden.


Tijdens sluiting van de horeca bevond een grote groep jongeren zich aan de Koepoort. Zij schopten tegen bushokjes en riepen beledigende taal naar agenten. De 23-jarige man is hierop aangehouden wegens belediging. De 20-jarige man bemoeide zich met de aanhouding en probeerde, nadat hem meerdere keren was gevorderd weg te gaan, voorbij de agenten te komen.

Hierop is hij door een politiehond in zijn hand gebeten. Ook de 20-jarige man is aangehouden. Met een proces-verbaal op zak (en na medische zorg voor de 20-jarige man) zijn beiden in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (9-5-2010 om 23:21)
Netjes! Als het niet anders kand dan op deze manier respect afdwingen. Als je niet tegen alcohol kan (hier ga ik vanuit) blijf dan lekker thuis en breek daar de boel af.
Cookie-instellingen beheren