Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw beroofd van tas in Vlissingen

Toegevoegd: 09-05-2010, 21.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagmiddag rond 15.15 uur is een 72-jarige vrouw uit Vlissingen, aan de Hogeweg in Vlissingen, door een onbekende jongeman beroofd van haar tas.

Rond genoemd tijdstip liep de vrouw, samen met haar echtgenoot, over de Hogeweg in de richting van de Leeghwaterstraat. Haar handtas had de vrouw in het mandje van haar rollator gelegd. Het hengsel van de tas hield ze vast.


Een onbekende jongeman, die het echtpaar van achteren naderde, pakte plotseling de tas uit de rollator. De vrouw liet haar tas echter niet los en kwam, omdat de jongeman ook aan de tas bleef trekken waardoor het hengsel brak, ten val. De man rende vervolgens een brandgang in. In de tas zaten twee portemonnees met daarin waardepapieren en enkele tientallen euro's.

De vrouw is na haar val, samen met haar echtgenoot, opgevangen door een buurtbewoner. Ze hield aan de beroving geen lichamelijk letsel over.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bloem (10-5-2010 om 17:01)
Hoe triest kan je wezen als je ouder mensen berooft van hun spaarcentjes.. Je leest het dagelijks en wat doet politie zeeland? Helemaal niks. Ik vind het vreslijk dat die mensen de dupe zijn van de schoften die rond lopen.. Om je dood te schamen dat die gasten dat doen.
Hennie (9-5-2010 om 22:29)
We hebben blijkbaar prima politiehonden! Erop afsturen en die huftertjes de kloten laten afbijten! Meer verdient dat krupule beslist niet! Zelfs geen gevangenisstraf! Dat is nog te goed voor dat soort rotzooi! Misschien hun ouders gelijk ook maar opruimen?
Cookie-instellingen beheren