Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt door na botsing

Toegevoegd: 10-05-2010, 21.14 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie zoekt getuigen van een aanrijding vanochtend rond 07.15 uur op de rotonde Ringbaan West/Edisonstraat nabij de woonboulevard in Goes.


Een 26-jarige vrouw werd op de rotonde aangereden door een personenauto, vermoedelijk een zwarte Volkswagen. Deze personenauto kwam vanuit de Ringbaan West en is zonder zijn/haar identiteit bekend te maken richting Edisonstraat gereden.

De vrouw kwam door de aanrijding te val en raakte gewond, Zij brak enkele ribben, heeft volgens de politie een hersen- en ruggemergschudding en diverse bloeduitstortingen. De politie is op zoek naar getuigen. Men is in het bijzonder op zoek naar een persoon die op het tijdstip van het ongeval hard liep in de nabijheid van de rotonde.

Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Goes of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (13-5-2010 om 10:20)
Ik blijf het niet zeggen altijd kenteken noteren en roepen ik heb je kenteken genoteerd ik heb dat ook gedaan en de automobilist reed niet meer door hij kies dus eieren voor zijn geld
Goesse grootspraak (11-5-2010 om 21:13)
Hahaha, duidelijk uit de reacties dat de straatnaam "ringbaan" verwarrend werkt, want daar is helemaal geen ringbaan vanuitgaande dat een ringbaan daadwerkelijk ook een wegen ring rond een stedelijk gebied is i.p.v. gewoon een 2 baans hoofd weg die gewoon stopt bij de winkels.
Japie (11-5-2010 om 20:04)
@ shanna: nee, doorrijden is niet normaal, de oplettende lezer zou kunnen opmaken dat ik het stedelijk planburo van de gemeente goes verantwoordelijk houd wegens het leveren van een wanprestatie in het marconi gebied. gelukkig worden ambtenaren binnenkort niet meer ongelijk beschermd van ontslag.
B. (11-5-2010 om 14:55)
Kennelijk op het voltaplein gebeurd, dit is duidelijk een rotonde! De rondweg houdt daar op! Heel veel sterkte en beterschap voor deze vrouw! Wat laf om door te rijden.
Shanna (11-5-2010 om 14:50)
@japie dus door rijden naar een aanrijding is dan normaal? Als jij daar wordt aangereden op die plek en de automobilist rij door praat je dan ook zo? Sterkte en beterschap voor de vrouw.ik hoop dat de automobilist zichzelf meld of herkend wordt.sterkte met het herstel.en de verzekering troep.
Japie (11-5-2010 om 11:31)
Het is ook een belachelijke verkeersituatie daar, de "rondweg" betekent daar enkelbaans eenrichtingsverkeer over een parkeerplaats en op de rotonde mogen fietsen ook tegen de richting in fietsen. Door te veinzen dat het om een rondweg gaat word er ook veel te hard gereden, een recept voor ellende.
Cookie-instellingen beheren