Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 179 km

Auto's bekrast in Middelburg

Toegevoegd: 11-05-2010, 13.39 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Abeelseweg in Middelburg zijn in de nacht van zondag op maandag enkele auto's bekrast. Dat meldt de politie.


Volgens de politie zijn tot nu toe drie gevallen bekend van personenauto's die met een scherp voorwerp zijn bekrast.

Er zijn geen schadebedragen bekend


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (13-5-2010 om 06:31)
Ik heb ook krassen door parkeren, maar vergeet niet dat auto's steeds groter en breder worden en parkeerplaatsen niet! Ik heb een kleine auto toch kan ik vaak nergens behoorlijk parkeren ivm weinig ruimte.. Idioterie..
Marco (12-5-2010 om 06:15)
Heb krassen van mensen die met hun kont tegen je auto komen omdat ze te laks zijn met parkeren de moeite niet willen doen of niet inzien om fatsoenlijk te parkeren, daar heb ik krassen van. Soms zou ik stukje verder op een bankje willen zitten en kijken hoe zuinig men is.
Natas (11-5-2010 om 18:01)
Jaloezie? bij de buurman? ik heb krassen van iets anders van namelijk portieren van andermans auto, waar moet ik dat verhalen? terwijl ik zelf me auto netjes wegzet,krijg je van een ander stank voor dank!
Fernando (11-5-2010 om 17:28)
De helden die dit gedaan hebben moeten is zo stoer zijn als de eigenaren bij de auto staan echt te zielig voor woorden een ander is zuinig op zijn auto en dit soort tuig zorgt even voor 1000en euro's schade
Peter (11-5-2010 om 14:28)
Zev kunnen ook nergens met hun handjes van af blijven, wij hebben ook zo,n lekere buurman,die heeft al voor 1000 euro schade gemaakt, en als je dan aangifte doet, weten ze het ook nog zo te spelen dat je er zelf omgevraagt heb, ik hoop dat hij ooit een fout maak , dan is hij echt voor mij.
Cookie-instellingen beheren