Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw mishandeld bij winkels Goes

Toegevoegd: 14-05-2010, 22.08 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij de fietsenstalling bij de winkels aan de Willem Barentszstraat in Goes is vrijdagmiddag een vrouw mishandeld.


Het slachtoffer, een 42-jarige vrouw uit de gemeente Goes werd tussen 16.15 uur en 16.45 uur bij de stalling nabij de Jumbo-supermarkt en kledingwinkel Vögele meerdere keren door een man geschopt.

De politie verzoekt getuigen van de mishandeling zich te melden op het politiebureau. Men kan ook bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dolly (17-5-2010 om 12:17)
Inderdaad een laffe mafkees, als hij een beetje lef had, stapte hij nu naar voren om zichzelf aan te geven. Maar in Goes is het blijkbaar mode dat de 'pissebeddenclub' winkelende mensen molesteert. Achter een hoekje vrouwen slaan, hoe laat is het dan in je hoofd...
O.G. Don (17-5-2010 om 08:46)
Mensen moeten stoppen met teveel zeuren. Wat denk je nu dat de politie werkelijk kan doen? Zij kunnen niks voorkomen, alleen pas erna wat doen(Als ze dat al doen) Je kunt nog de grootste politiemacht hebben, maar als het bij de mensen van binnenin mis zit, dan heeft het absoluut geen zin/nut.
Invlissable (17-5-2010 om 07:30)
@ gekke henkie: Tuurlijk is het dan een ander verhaal... als je tegen iemand zijn auto aan rijd (in een fietsenstalling) mag je wel verwachten dat je klappen krijgt... Denk na man!
Do you know ? they don't care (16-5-2010 om 19:10)
@ jumbo fan, u geeft dus zelf aan dat "mien" binnen niet mag roken van haar werkgever, moet dan de openbare weg maar gebruikt worden als afvalbak? Dit is tevens ook bewijs dat de winkels daar zelf respectloos de boel vervuilen. En ik mag daar niets van zeggen? In één woord; belachelijk !!
The observer (16-5-2010 om 18:52)
@ jumbofan: sinds wanneer zijn "mensen" verantwoordelijk voor de rotzooi bij iemand zijn winkel ? juist. dat is dus de eigenaar zelf. En van mij mogen mensen rustig roken hoor, als ik maar niet tegen een stoep vol afgesabbelde peuken hoef te kijken. En dan moet ik die voor ze gaan opruimen zeker ?
Jumbofan (16-5-2010 om 18:30)
The observer mag ik jou eens wat vragen??Ga jij nou niet een beetje tever.Ik heb het zelf meerdere keren gezien dat mensen daar van alles neergooien en niet het personeel.Dat mien buiten rookt zie je overal hoor omdat het binnen niet meer mag he.Ga zelf eens kijken of je wat kan opruimen.thanks
Cookie-instellingen beheren