Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 62 km

Hardrijders moeten rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 16-05-2010, 17.58 uur - Update: 16-05-2010, 20.30 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dit weekeinde de rijbewijzen ingevorderd van twee automobilisten die fiks te hard reden.


Zaterdagmiddag werd op de Estlandweg bij Nieuwdorp het rijbewijs van een 38-jarige Vlissingse automobilist ingevorderd na een snelheidsovertreding. De man reed daar met een gecorrigeerde snelheid van 141 kilometer per uur, terwijl hier een maximumsnelheid geldt van 80 kilometer per uur.

Op de N61 bij IJzendijke moest een 19-jarige automobilist uit Viersen (D) zondag rond 00.30 uur zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard reed. Op de N61, waar een maximumsnelheid geldt van 80 kilometer per uur, reed de Duitser met een gecorrigeerde snelheid van 135 kilometer per uur. Het kostte hem zijn rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (19-5-2010 om 15:01)
Snelheidsmaniacen die lak aan de regels hebben zijn zelf veelplegende draaideurcriminelen. mensen die dergelijk disrespect tonen voor de wet zullen het op andere vlakken dus ook wel niet zo nauw nemen. ik ben het eens, uitschot is het ! onaangepaste asocialen die een inburgerings cursus nodig hebben
Vlinder (17-5-2010 om 17:17)
@De Egel; ik ben het deels eens met H.D., want overtreden van de wet valt onder criminaliteit. Uitschot is wellicht een ander verhaal, maar crimineel is niet te betwisten. Ik zou het dan ook zeer goed vinden om dit flink te bestraffen, voordat er weer iemand wordt doodgereden door zo'n crimineel!
J. Robijn (17-5-2010 om 09:13)
Goede zaak, maar ik zou wel eens willen dat de politie ook eens bij ons in Zuidzande bij het uitrijden van de bebouwde kom zou controleren. Daar kunnen ze ook de nodige hardrijders betrappen. De snelheidsremmer wordt hier regelmatig als springschans gebruikt!
De Egel (16-5-2010 om 20:32)
Aan "Hardrijders doodrijder". Hoe noemt u verkrachters, moordenaars, draaideurcriminelen, etc. wanneer u iemand die te hard rijdt uitmaakt voor crimineel uitschot? Doe een beetje normaal zeg! Het enige dat gemeten wordt is snelheid. Of dat de enige factor van belang is om veilig onderweg te zijn.
Hardrijders doodrijders (16-5-2010 om 18:02)
Mijn dank aan de politie voor het aanhouden van dit crimineel uitschot.
Cookie-instellingen beheren