Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw overvallen in woning Vlissingen

Toegevoegd: 16-05-2010, 18.05 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Zaterdag rond 21.00 uur is een 67-jarige Vlissingse vrouw in haar woning aan de Hogeweg in Vlissingen beroofd van enkele mobiele telefoons en een onbekend geldbedrag.


De vrouw had even daarvoor de deur geopend voor een man die zich met een smoes naar binnen praatte. Eenmaal in de woning bedreigde hij de vrouw met een scherp voorwerp en eiste geld. De man heeft daarna de woning met de mobiele telefoons en het geld op zak weer verlaten.

Aan de hand van het signalement van de man, heeft de politie rond 22.15 uur op de Commandoweg in Vlissingen een 28-jarige Belg aangehouden. Hij was in het gezelschap van een 19-jarige Vlissinger. Deze man is aangehouden op verdenking van medeplichtigheid. Ze zijn beiden in verzekering gesteld.

De politie is nog bezig met het onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ruud (17-5-2010 om 19:29)
Zeker s'avonds niet meer opendoen, en inderdaad ook wat mij betreft minimaal 8 jaar achter de tralies, en geef ze dan ook maar een beetje taakstraf! Maarja, de rechter zal wel weer medelijden hebben, zoals gewoonlijk!
Oost-souburger (17-5-2010 om 18:38)
Doe nooit meer open sávonds ,wat een laffe en erg gemene daad,zosnel mogelijk oppakken en laat ze maar in het bejaarten tehuis die mensen wassen .
Erik (17-5-2010 om 08:58)
Zo als de laaste tijd doe de deur nooit open! Als je dat toch doet, neem dan een grote keuken mes mee..
Reiger (16-5-2010 om 21:23)
Ow ow, ow, mensjes toch.. Nooit zomaar voor een vreemde de deur open maken. Het kán gewoon niet meer helaas! En oudere mensen zijn op deze manier steeds vaker het doelwit, jammer genoeg.. In ieder geval veel sterkte voor deze mevrouw!
Burger power (16-5-2010 om 21:06)
Kunnen ze wel tegen een oudere vrouw? Een gezonde portie burgerwacht had dit kunnen voorkomen. Of is het al weer teveel moeite om allemaal een klein beetje op onze omgeving te letten ?
Piet (16-5-2010 om 20:58)
Deze lafbekken gewoon minimaal 8 jaar achter de tralies zetten. Niks geen medelijden met deze laffe gasten.
Cookie-instellingen beheren