Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
114 files van totaal 488 km

Flinke wegdekreiniging Terneuzen

Toegevoegd: 19-05-2010, 00.33 uur
De brandweer had twee uur nodig om het wegdek schoon te maken.
De brandweer had twee uur nodig om het wegdek schoon te maken.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Brandweerlieden uit Terneuzen en Zaamslag zijn dinsdagmiddag ruim twee uur bezig geweest met het reinigen van het wegdek aan de Guido Gezellestraat, de Handelspoort en de Hoofdweg (N290).


De bestuurder van een landbouwvoertuig merkte omstreeks 17.00 uur op dat hij hydrauliekolie had gelekt op zijn route. Het goedje maakte de wegen gevaarlijk glad waardoor de brandweer en de gemeente er aan te pas moesten komen om het wegdek te reinigen.
 
De politie heeft ten tijde van de werkzaamheden enkele rijstroken moeten afsluiten, het verkeer ondervond daarom ook enige hinder.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chauffeur (19-5-2010 om 20:37)
Nou Nou Victor dat is wel er kort door de bocht! Wees blij dat de beste man het gemeld heeft de meesten rijden door!
Roland (19-5-2010 om 17:50)
Goed opgeglet van de chauffeur, rottig dat het gebeurd maar iig wel het verantwoordelijkheids gevoel de desbetreffende instanties in te schakelen om ongelukken te voorkomen, ik moet er niet aan denken dat ik er met mijn motor zou rijden, voor je het weet lig je met alle bijkomende zaken van dien
Victor (19-5-2010 om 11:03)
Dat wordt dan en gepeperde rekening neem ik aan ? Of mag ik ook gewoon mijn oude olie of elke willekeurig ander vloeibaar afvalproduct op straat lozen en dan mijn schouders ophalen? De vervuiler betaalt!
Cookie-instellingen beheren