Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 283 km

Dronken man botst tegen verkeerszuil

Toegevoegd: 23-05-2010, 11.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
LEWEDORP - Op de Postweg in Lewedorp is zaterdagavond een 39-jarige man uit de gemeente Borsele met zijn auto tegen een verkeerszuil gereden.


De politie ging ter plaatse na een melding van omwonenden. Zij hadden de auto aangetroffen net na de plaats waar de schade was gereden. De verkeerszuil lag in de berm even verderop. De auto had zichtbare schade aan de linkervoorzijde, o.a. een lekke band en een kromme velg. Zij hadden de sleutel van de bestuurder ingenomen en het voertuig op een parkeerplaats gezet.

De bestuurder liep verderop en werd door de agenten aangehouden. Zijn adem rook naar alcohol. De man werd meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Bleek dat hij bijna vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarna zijn rijbewijs werd ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (26-5-2010 om 11:48)
Ik vind ook niks met alcohol, maar wel met die mensen die steeds staan te juichen als weer een paar Belgen 400,- euro boete hebben gehad omdat ze weed bij zich hadden en men begint over dat de jeugd er kapot aan gaat, dat noem ik met 2 maten meten..
Marco (23-5-2010 om 22:38)
Hoi arie, ik vind dat je nu wel doordraaft. er is niks mis mel alcohol maar er moet gewoon een alcohol slot op de auto komen dat je als je wat ophebt gewoon niet meer kan rijden
Gewoon een mens (23-5-2010 om 21:39)
@ arie . van welke planeet kom jij ????? Leveranciers van verkeerszuilen strafbaar stellen voor het plaatsen van zuilen op plaatsen waar dronken bestuurdes kunnen rijden , Nou goed.
Jojo (23-5-2010 om 19:38)
Die man moeten ze zeker goed aanpakken als ie een kind of familielid aanrijd daar moet je niet aandenken. Maar arie de leveranciers hebben er echt niets mee te maken. Je bent en blijft verantwoordelijk voor jezelf.
MotoRob (23-5-2010 om 17:52)
Goede actie van die omwonenden door zijn sleutel af te pakken, gelukkig gaat het "slechts" om een verkeerszuil en niet om een andere verkeersdeelnemer, laat hem de reparatie kosten maar lekker uit zijn eigen zak betalen en houdt zijn rijbewijs maar een jaartje vast.
Arie (23-5-2010 om 13:18)
Om te beginnen, 400,- euro boete voor alcohol gebruik, rijbewijs innemen, en de leveranciers van de alcohol houdende producten keihard aanpakken. De maatschappij gaat kapot aan de alcohol.
Cookie-instellingen beheren