Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Bejaarde bestolen in Oostburg

Toegevoegd: 26-05-2010, 22.23 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - Dinsdagmiddag rond 14.05 uur is een 83-jarige man uit Oostburg in de Langestraat in Oostburg bestolen van enkele honderden euro's.


Rond genoemd tijdstip werd de 83-jarige man aangesproken door een onbekende man met de vraag of hij kon wisselen. De 83-jarige man pakte zijn portemonnee en wisselde wat kleingeld met de onbekende man. Na het wisselen ontdekte de 83-jarige man dat er enkele honderden euro's uit zijn portemonnee misten.

De onbekende man was op het moment dat dit ontdekt werd al weggelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (28-5-2010 om 08:49)
En weer gebeurd het. In Sas van Gent al 'n paar keer ouderen overkomen en toch openen mensen midden op straat hun 'volle' portemonnee voor 'n vreemde. Ik zou het niet doen al ben ik stukken jonger. Trouwens wij hebben meestal niet zoveel contant geld, wij pinnen veel gemakkelijker. Voorlichting?!?
Hennie (27-5-2010 om 18:38)
Mensen leren het blijkbaar nooit al worden ze 83! Lezen niks, horen niks en leren niks! 60 jaar geleden leerde mijn vader me al: "Wees vertrouwd en vertrouw niemand" en ik ben nog net geen 80. Die les zal ik nooit vergeten, heb ze verder verteld en breng ze dagelijks in praktijk!
Anja (27-5-2010 om 11:26)
Waarom met honderden euro's op zak lopen?? Ze hebben die man in de gaten gehouden toen hij (misschien ) gepint had. Natuurlijk was de onbekende man al weggelopen. Hij blijft niet staan wachten tot het uitkomt dat hij gejat heeft.
Anoniem (27-5-2010 om 10:50)
Stoer hoor, een 83 jarige man van zijn geld beroven, dan heb je het echt ver geschopt!!!
Cookie-instellingen beheren