Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 195 km

Kindje kritiek na val in water

Toegevoegd: 28-05-2010, 23.26 uur
Door: Roland de Jong
WOLPHAARTSDIJK - In Wolphaartsdijk is vrijdagavond een kindje in kritieke toestand afgevoerd nadat het te water was geraakt.


Volgens de politie kwam rond 21.35 uur de melding binnen dat nabij Zeilschool De Viking aan de Zandkreekweg een kindje van ongeveer vier jaar oud door onbekende oorzaak in het water was beland. Meerdere ambulanceteams, politie-eenheden en een traumateam werden daarop ter plekke gestuurd.

Volgens de eerste berichten is het kindje gereanimeerd en vervolgens met spoed met een ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de exacte toestand van het slachtoffertje is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mariska (29-5-2010 om 20:01)
Verschrikkelijk.ik wens de ouders en verdere famillie heel veel sterkte toe!hoe moet je zoiets verwerken!!verschrikkelijk....
Cindy Trapman (29-5-2010 om 11:47)
Wat tragish Ik wens de familie heel veel sterkte toe.
Marga (29-5-2010 om 07:10)
Ik hoop dat de kleine het gaat redden en heel veel sterkte toegewenst.
Cookie-instellingen beheren