Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 217 km

Man bedreigt beambte Provincie

Toegevoegd: 03-06-2010, 16.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT PHILIPSLAND - Woensdagmiddag is op de Kwekerijweg in Sint Philipsland een 44-jarige man uit de gemeente Tholen aangehouden.


De man wordt ervan verdacht een beambte van de Provincie Zeeland (BOA) die belast is met de handhaving Betreding Natuurbeschermingswet Gebieden te hebben bedreigd.

De verdachte was zeekraal aan het snijden aan de Philipsdam en hem werd om zijn vergunning gevraagd. Hij was niet in het bezit hiervan en toen hij hoorde dat hij daarvoor een bekeuring kreeg werd hij agressief.

Hierop heeft men de politie gebeld en deze hebben de man aangehouden. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ arie (4-6-2010 om 07:47)
Waarschijnlijk is de strafmaat gewoon zo laag hier in NL. Verder kunnen die BOA's ook wel heel goed het bloed van onder de nagels krijgen.
Goesenaar (3-6-2010 om 23:39)
Dit recalcitrante mannetje even een poosje opbergen.
Francois (3-6-2010 om 23:35)
Waarschijnlijk zullen de bedreigingen idd niet van dien aard zijn geweest dat men meneer langer vast hoefde te houden. Hij zal alsnog voor moeten komen of het af moeten doen met een schikking van de OVJ.
Arie (3-6-2010 om 22:54)
Gezien hij na verhoor vrij werd gelaten viel het met de bedreiging nogal mee.
Cookie-instellingen beheren