Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier keer onder invloed alcohol

Toegevoegd: 13-06-2010, 20.16 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Dit weekeinde heeft de politie weer diverse automobilisten betrapt op het rijden onder invloed.


Zondag omstreeks 05.30 uur werd het rijbewijs ingevorderd van een 46-jarige automobilist uit Sas ven Gent. De man was even daarvoor, onder invloed van alcohol, op de Markt in zijn woonplaats tegen een geparkeerd staande auto gereden. Hij had ongeveer 4,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Op de Axelsedam in Terneuzen moest een 20-jarige automobilist uit Breda zondag rond 05.00 uur zijn rijbewijs inleveren wegens rijden onder invloed. De man, een beginnend bestuurder, had bijna 2 keer teveel gedronken.

Op de Boulevard de Wielingen in Cadzand werd zondag om 04.30 uur een 21-jarige automobilist uit Terneuzen betrapt op rijden onder invloed. De beginnend bestuurder had maar liefst 11,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Een 61-jarige automobilist uit Kruisland moest zaterdagavond in Scharendijke zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel teveel gedronken had. De man was, onder invloed van alcohol, op de Delingsdijk bij Scharendijke met zijn auto in de berm geraakt en kon hieruit niet meer wegrijden. Een blaastest wees uit dat de man meer dan 4 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren