Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 259 km

Motorrijders rijden te hard

Toegevoegd: 13-06-2010, 23.06 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Zondagmiddag werd op de Sloeweg bij 's-Heer Arendskerke een motorsurveillance gehouden in het kader van het 'Project Overlast Motoren'.


Bij de politie komen regelmatig klachten binnen van omwonenden over overlast veroorzaakt door motorrijders. Eén motorrijder, een 27-jarige man uit de gemeente Borsele raakte vanwege de controle zijn rijbewijs kwijt omdat hij veel te hard reed.

De hoogste snelheid die de motorrijder haalde was, gecorrigeerd, 148 kilometer per uur. Op de Sloeweg geldt een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur. Gevolg: rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (15-6-2010 om 11:34)
Generaliseren gaat idd te ver, echter ik rij dagelijks over de N57 en ik moet de 1ste motorrijder nog tegenkomen die zich netjes aan de snelheid houdt, niet asociaal inhaalt (ook over doorgetrokken streep), voorpiepen etc. levens gevaarlijk..en maar janken als ze verongelukken!
Karel (14-6-2010 om 22:47)
Goed dat ze daar controleren. Ik rij er zelf ook af en toe een rondje. en ja dan gaat het gas wat meer open! Kan me voorstellen dat omwonenden last hebben van de uitlaat maar ja liever een keer risico op een bon dat is altijd nog goedkoper dan naar het circuit. Als je maar oppast voor overig verkeer
Wat zijn ze dom (14-6-2010 om 21:54)
@Joost: het gaat om deze motorrijders, is niet persoonlijk. Als velen (niet jij) nou eens ophouden met domme verhalen bedenken waarom men denkt dat men boven de wet staat. Ik word zo moe van die slappe verhalen. Dom zijn tot men zich doodrijdt of een ander vermoord. Ja, dat is dan moord!
Corne (14-6-2010 om 19:54)
Zijn bijna altijd van die tupperware motors. jammer dat ze andere motorrijders in een kwaad daglicht zetten ..... een kilometer toerrijder.
Marja (14-6-2010 om 16:03)
Ja jongens ik snap jullie wel als motorrijders, maar doe dat dan toch maar ergens anders. Is ook niet fijn voor je eigen portomonai, plus.....je kunt evt. anderen in gevaar brengen. Dat snappen jullie zelf ook wel neem ik aan, hoewel eenmaal draaien aan die rechter hendel..............
Joost (14-6-2010 om 11:06)
Onzin dat motorrijders te hard rijden! Heb een beetje ervaring opgedaan in de lange tijd dat ik motorrijd. Natuurlijk zijn er motorrijders,die net als andere weggebruikers, te hard rijden. Maar generaliseren gaat toch echt te ver.
Cookie-instellingen beheren