Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mishandeld in Goes

Toegevoegd: 13-06-2010, 23.08 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In de Lange Vorststraat in Goes is zondag om 05.00 uur een 16-jarige Goese jongen aangehouden.


Hij had even daarvoor een 18-jarige Middelburger zonder reden enkele keren geslagen, gestompt en geschopt.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. (18-6-2010 om 00:03)
Ik bedoel gewoon dat het te simpel is om te zeggen eigen schuld, moest je maar niet op straat lopen. Ik vind dat je op elk tijdstip van de dag veilig op straat moet kunnen lopen, of dat nou 5uur sochtends is of 5uur smiddags.
Ik ben het eens met Vlinder (17-6-2010 om 17:19)
@W.: ik kan het niet met je eens zijn. Je zegt dat een kind zijn jeugd geleefd moet hebben, waarom keur je dan goed dat ze zich als volwassenen willen gedragen, met alle vrijheden en ruimte van dien? Er is ook nog zoiets als leren omgaan met die verantwoording. Lees kranten, zie waar het mis gaat!
Vlinder (16-6-2010 om 10:42)
@Goesenaar: ik ben van deze wereld, maar kan het niet goedkeuren dat kinderen op dat tijdstip over straat lopen. Waarom grijp jij niet in als je een 12-jarige op dat tijdstip ziet lopen? Dan is er iets flink mis hoor! Het is ook onze taak kinderen te beschermen, zeker als ouders dat niet doen!
W. (16-6-2010 om 09:19)
@vlinder: om 5uur op straat lopen heeft niets te maken met wel of niet wijs zijn. Je bent niet goed wijs als je als ouder zijnde je 16jarige kind om 1uur naar bed laat gaan, een kind moet zijn jeugd geleefd hebben. Slapen kan altijd nog, dat doen we wel als we op leeftijd zijn gekomen!
Vlinder (14-6-2010 om 22:14)
@W.: voor een jongen van 16 is dat een tijdstip om in bed te liggen. Ze denken wel dat ze zo wijs zijn op die leeftijd, maar bewijzen dagelijks massaal dat ze dat niet zijn. Om 01u thuis en je bed in. Ouders moeten weer ouders kunnen zijn en kinderen moeten beseffen dat ze nog veel moeten leren.
Jo (14-6-2010 om 16:07)
Helemaal eens met Karel, je moet toch altijd normaal over straat kunnen. Waarom zou het tijdstip een reden kunnen zijn om in elkaar geslagen te worden? Het moet toch niet gekker worden.
Cookie-instellingen beheren