Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Boze automobilist trapt deuk in auto

Toegevoegd: 13-06-2010, 23.09 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Op de Nieuwe Postweg in Tholen is zaterdagmiddag door een automobilist een deuk in de auto van een 20-jarige vrouw uit de gemeente Tholen getrapt.

De vrouw stond in een file en zag over de vluchtstrook een auto aankomen. Zij vond dit niet kunnen en reed daarom haar auto een klein stukje de vluchtstrook op. De automobilist moest uitwijken, stopte daarna zijn auto en stapte uit.


Vervolgens schold hij de vrouw uit, spoog in haar gezicht en trapte een deuk in haar auto. Daarna reed de man weer weg. De vrouw heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonymous (18-6-2010 om 16:14)
Het is schandalig wat die kerel hier geflikt heeft. De vluchtstrook is voor uitzonderingen en niet om een file te omzeilen. En als er overal politie rond moet rijden om alles in de gaten te houden, zonder dat we zelf afentoe eens ingrijpen, waar gaat het dan met onze maatschappij naartoe!
Jan (15-6-2010 om 11:26)
Wie zegt dat deze man de vluchtstrook heeft misbruikt? Wat die kerel heeft gedaan bij die vrouw kan niet. En politie inschakelen? Laat me niet lachen! Juist omdat er zoveel politie paraat staat haalt deze vrouw deze truck uit. Politie staat alleen maar te flitsen, das veel makkelijker geld verdienen
Anoniem (14-6-2010 om 22:32)
Zoiets doe je gewoon niet, ik hoop dat die vent nu ontzettend last heeft van zijn voet. Het is heel stom om het te zeggen
Peter (14-6-2010 om 21:59)
Onbegrijpelijk dat er niemand in die file deze mevrouw geholpen heeft ! Heeft dan niemand gezien wat die deed , allemaal het hoofd omgedraaid??
Petje af (14-6-2010 om 21:50)
En maar reclame maken van postbus 51: die pet past ons allemaal, en meer veiligheid op straat dat heb je zelf in de hand. Dus ... allemaal toe staan kijken in de file terwijl meneer zich uitleeft???
Leon (14-6-2010 om 21:12)
De auto op de vluchtstrook had ook een onopvallende politieauto kunnen zijn. Of met ministers of belangrijke mensen erin. Deze ontwijken de file ook. De vrouw mag niet voor eigen rechtertje spelen. De man had ook opweg naar het ziekenhuis kunnen zijn. De agressie is fout van deze man.
Cookie-instellingen beheren