Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fiets met medicijnen gestolen

Toegevoegd: 15-06-2010, 17.09 uur
Door: Roland de Jong
KATTENDIJKE - In de nachtelijke uren is dinsdag vroeg in de Dorpsstraat in Kattendijke een fiets gestolen uit een voortuin. In de fietstassen van de gestolen fiets bevonden zich gevaarlijke medicijnen.


De medicijnen kunnen bij inname gevaarlijk zijn. Het gaat om de medicijnen Ritalin, Metoprolosuccinaat en Sandoz 50. De politie verzoekt de degene die de medicijnen heeft gestolen of iemand die deze medicijnen heeft gevonden deze af te geven bij een apotheek of een politiebureau.

In de fietstassen zaten ook persoonlijke documenten en een pinpas.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gre (16-6-2010 om 17:25)
Wie laat er nu GEVAARLIJKE medicijnen buiten in z'n tas zitten! (en dan ook nog aan de straatkant). Zo iemand is zelf gevaarlijk! en als je 'n gevaar bent voor jezelf of 'n ander, mag de staat kijken welk ingrijpen of begeleiding voor jou nodig is.
DD (16-6-2010 om 15:54)
Wie steelt is een dief, maar we hebben vroeger ook geleerd dat je de kat niet op het spek moet binden. Fiets op slot en in de berging dus, en de spullen uit de tas in huis.
Te erg (16-6-2010 om 13:18)
Het zal best zijn reden hebben, maar om al die spullen gewoon buiten in je fietstas nog wel te laten liggen is wel heel ernstig.
Opa (16-6-2010 om 13:05)
@ mama, wat er vroeger gebeurde is de reden dat het nu een zooitje is.
Inge (16-6-2010 om 12:43)
Ik snap niet dat mensen gevaarlijke medicijnen buiten in een fietstas laten. Medicijnen bewaar je op een plaats waar derden er niet bij kunnen. Iedereen weet nu wel dat veel mensen niet van andermans spullen af kunnen blijven. Er zal maar een kind de medicijnen vinden en voor snoepjes aanzien...
Ernie (16-6-2010 om 10:46)
@Mama; je hoort idd van andermans spullen af te blijven. Maar deze spullen in je fietstassen laten zitten, terwijl deze buiten staat is 'niet zo erg slim' (en dan druk ik me nog heeel voorzichtig uit). Je moet de goden ook niet verzoeken.
Cookie-instellingen beheren