Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie ontdekt twee hennepkwekerijen

Toegevoegd: 17-06-2010, 00.57 uur
Door:
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft woensdagmorgen twee in werking zijnde hennepkwekerijen aangetroffen en ontmanteld.

Rond 08.35 uur werd er bij een onderzoek in een woning aan de Landluststraat in Middelburg een hennepkwekerij aangetroffen. In de woning zijn in totaal 173 planten aangetroffen. Dezen zijn in beslag genomen en vernietigd. Ook bleek dat de stroom voor de kwekerij illegaal werd afgetapt. Hiervan is door het energiebedrijf aangifte gedaan.


Rond 08.20 uur werd er ook aan de Valkenisseweg in Biggekerke een hennepkwekerij aangetroffen. In de woning zijn in totaal 545 planten aangetroffen. Dezen zijn in beslag genomen en vernietigd. Ook hier bleek dat de stroom voor de kwekerij illegaal werd afgetapt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bloem (17-6-2010 om 10:03)
Zo word het alleen maar duurder voor de rokers onderons als allees iedre x opgerolt word en ind jaap ik geef je gelijk daar hoor of doen ze ook niks tegen en ja petra wij werken allemaal hard maar met deze tijd kan iedreen wel wat extra gebruiken
Jaap (17-6-2010 om 09:04)
Alle kwekerijen van hennep weg halen en opruimen heeft weinig zin zolang er nog grote landen bestaan die massaal uit voeren en waar nog volop te koop is en alleen de prijs maar opjaagd dranken en bier fabrieken worden toch ook niet gesloten
Petra (17-6-2010 om 06:47)
Sta je toch van te kijken dat er werkelijk overal kwekerijen zijn,goed werk van de politie,ik werk ook hard bij een baas voor me boterham.
Cookie-instellingen beheren