Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Jongens aangehouden bij brand

Toegevoegd: 17-06-2010, 09.00 uur
Door: Roland de Jong
SINT LAURENS - Bij een brand in Sint Laurens heeft een buurtbewoner woensdagavond drie jongens aangehouden.


De man had de drie jongens al een tijdje zien rondhangen bij een papiercontainer aan de Noordweg. Rond 21.45 uur zag hij rook uit de container komen. Hij is hierop naar de jongens toegegaan en heeft ze gemaand te blijven staan waar ze stonden. Dit deden de jongens en de politie werd gewaarschuwd.

Agenten hebben één van de jongens aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Hij gaf aan de container in brand te hebben gestoken. De container stond in de buurt van een gashuisje, waardoor de brandweer met extra spoed ter plaatse is gekomen. Later bleek dat er geen gevaar was geweest voor het overslaan van de brand naar het gashuisje.

De aangehouden jongen is een 16-jarige Middelburger. Hij wordt vandaag verder verhoord. Van de twee andere jongens zijn geen gegevens bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlinder (17-6-2010 om 17:25)
Als je dezelfde W. bent die vindt dat 16-jarigen tot diep in de ochtend op straat moeten kunnen lopen: zie hier één van de voorbeelden waarom velen het niet met je eens zijn. Is dit ook zo'n groepje knullen die je hun jeugd moet laten beleven W.?
16 (17-6-2010 om 15:51)
@W Tja, op scooters en brommers rijden kan tegenwoordig ook niet meer want overal rijden agenten die je maar wat graag meenemen om je een boete te geven als je 60 rijdt i.p.v het belachelijke 45. Ik was weggerend, die jongens zijn gek. Maar wel eerlijk.
Jaco (17-6-2010 om 13:41)
Harstikke goed werk van de buurbewoner en die jongelui zijn op de leeftijd dat ze heel goed beseffen wat er kon gebeuren.Flink aanpakken!!!
Zoop (17-6-2010 om 10:42)
@ W : helaas niet waar, "fikkie stoken" is van alle leeftijden. Kijk anders maar eens buiten met oud en nieuw.
W. (17-6-2010 om 09:41)
16 jaar en dan nog fikkie poken??? moet je niet als 16 jarige jongen met scooters/brommers rijden en achter de leuke dames aanzitten? dat is toch wat een 16 jarige normaal doet op die leeftijd, maar fikkie poken dat doe je in je experimentele fase als je een jaar of 10-11 bent.
Cookie-instellingen beheren