Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugsdealers opgepakt Zierikzee

Toegevoegd: 17-06-2010, 09.03 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De politie heeft gisteren twee personen aangehouden op verdenking van het dealen van drugs.


Omstreeks 20.00 uur kwam er een melding binnen bij de Zeeuwse politie dat er mogelijk drugs gedeald werden vanuit een personenauto in Zierikzee. In de buurt van de Mosselboomgaard zagen agenten de betreffende personenauto rijden. Zij hebben het voertuig laten stoppen en een onderzoek ingesteld.

Zowel de bestuurder, een 20-jarige man uit Zierikzee, als de bijrijder, een 25-jarige man uit Zierikzee zijn gefouilleerd. Zij hadden een kleine hoeveelheid softdrugs bij zich en ook benodigdheden die toepasbaar kunnen zijn bij de handel in (soft)drugs.

De verdachten zijn aangehouden door de agenten en zij zijn op het politiebureau verhoord. Enige tijd later zijn ze in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A Noordijk (17-6-2010 om 15:53)
Als duidelijk is gebleken dat er van uit de auto is gedeald moet het toch mogelijk zijn om ook maar gelijk de auto in beslag te nemen. Als je het spel wil spelen moet je ook op de blaren zitten toch?
Arie (17-6-2010 om 10:34)
Het wordt tijd voor een coffeeshop in Zierikzee..
Cookie-instellingen beheren