Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Meisje (13) lastiggevallen door man

Toegevoegd: 17-06-2010, 23.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - Op de Koksedijk is donderdagmiddag een 13-jarig meisje uit Yerseke lastiggevallen door een haar onbekende man.

Ze fietste rond 17.30 uur naar huis toen er plotseling een man schuin achter haar kwam fietsen. Die pakte haar schooltas vast die achter op haar fiets zat en dwong het meisje zo om te stoppen. Het meisje reageerde direct en gaf een flinke trap tegen het voorwiel van de man. De man liet haar tas los, waarna het meisje snel weg kon fietsen.


Het betreft een blanke man van tussen de 35 en 40 jaar oud. Hij had kort, bruin krullend haar en droeg een grote gouden oorbel. Hij droeg een lichtblauwe blouse en een spijkerbroek. Slaat u aan op het signalement of bent u getuige geweest? Bel dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (19-6-2010 om 16:30)
Veel kunnen niet met hun handen van kinderen af blijven jammer genoeg.
MEZZLV (18-6-2010 om 10:06)
Goed van dat meisje! Ik hoop dat die vent flink pijn heeft
Annet (18-6-2010 om 10:01)
En nog snappen ze niet waarom er zo massaal gestemd is op de PVV. De mensen zijn deze dingen gewoon beu, het is niet leuk meer. Je wordt in deze bananen republiek als dader beter beschermd en geholpen dan als slachtoffer.
Lola (18-6-2010 om 09:13)
Jeetje, wat een overtrokken reacties weer. Zeeland is de meest veilige en rustige provincie van NL, en bij elk incident meteen roepen dat het 'nergens' veilig is! Castreren met bakstenen? Doe normaal zeg, wat overdreven! Hopelijk wordt deze man gewoon opgepakt en krijgt hij een redelijke straf.
RJ (18-6-2010 om 08:39)
Nou, hier doet de politie dus wat aan. Als een kind met een praatje (bijna) een auto in wordt gepraat, dan doen ze niets, omdat er geen sprake is van geweld. Nou, wat is er nu gevaarlijker.
Me (18-6-2010 om 08:05)
De eerste les die gegeven moet worden is tegenwoordig zelfverdediging!! En dan pas Nederlands, potverdorie, waar moet dit naar toe? Nergens zijn kinderne nog veilig tegenwoordig. Nederland, raakt het geen tijd om nu eens echt te regeren? Straffen verhogen en ook uitdelen!!
Cookie-instellingen beheren