Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Gewonde bij ongeluk op A58

Toegevoegd: 18-06-2010, 08.00 uur
De auto vloog over de kop en belandde daarna in een sloot.
De auto vloog over de kop en belandde daarna in een sloot.
© Foto: Jarno Moens
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij een ongeluk op de A58 tussen Arnemuiden en Nieuw- en Sint Joosland is gisteren iemand gewond geraakt.


Een 26-jarige Vlissinger reed in personenauto over de A58. Hij reed over de linkerrijbaan en kwam, door onbekende oorzaak, in de berm terecht. Hierop stuurde de automobilist sterk naar rechts. Hij stak met zijn auto dwars allebei de rijbanen over en kwam in de sloot naast de A58 terecht. Hier is de auto nog twee keer gestuiterd en uiteindelijk dwars over een sloot tot stilstand gekomen.
 
De bestuurder is op eigen kracht uit zijn auto geklommen. Voor alle zekerheid hebben ambulancemedewerkers de man toch maar even overgebracht naar het ziekenhuis. Op het eerste gezicht had de man geen letsel. Zijn auto heeft het er minder goed vanaf gebracht. Deze is total loss en weggesleept door een takelbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edwin (14-10-2010 om 09:41)
@Cis Ik was de bestuurder en wil graag weten wat er precies gebeurd is omdat ik het zelf niet voor ogen heb (black out). Het moet voor jou/jullie ook geen fijne ervaring geweest zijn. Zou je contact op willen nemen [email protected]. Ik zou er namelijk wel wat meer van willen weten.Alvast bedank!
Cis (25-6-2010 om 07:53)
Ik reed er 100m achter toen het gebeurde, het gebeurde razend snel van de rechterbaan ineens doorschuiven naar de midden berm vlgs mijn de vangrail geraakt zo terug de weg o, over de 2 rijbanen over de kop de sloot in.Onbegrijpelijk dat hij er zo snel uit was, hoop dat hij geen ernstig letsel heeft
De Egel (19-6-2010 om 09:21)
Ik weet uit goede bron dat RWS (wegbeheerder) ook hiermee verlegen zit. Iedere keer ongevallen op min of meer dezelfde plek. De snelweg voldoet nochtans aan alle geldende ontwerpnormen. Dus rara, wat is er aan de hand? Laten we hopen dat ze geen idiote maatregelen gaan nemen - 70 km/u of zo!
Paul (18-6-2010 om 19:49)
Sterkte aan de bestuurder!
Edwin (18-6-2010 om 14:28)
Lekker raden en gissen...niets beters te doen zeker?
Riniq (18-6-2010 om 11:10)
Als er iets met het wegdek was zouden er dagelijks ongelukken gebeuren. Wat dacht je van onkunde? Te hard rijden in een wat lijkt flauwe bocht?
Cookie-instellingen beheren