Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 27 km

Twee keer ongeval Schroeweg M'burg

Toegevoegd: 19-06-2010, 12.05 uur
Het ongeval zaterdagmorgen op de Schroeweg in Middelburg Het ongeval vrijdagavond op de Schroeweg in Middelburg
Het ongeval zaterdagmorgen op de Schroeweg in Middelburg
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de Schroeweg in Middelburg zijn zaterdagmorgen twee personen gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 10.45 uur plaats op de Schroeweg tussen de Statenlaan en de Torenweg. Een bestuurder van een personenauto moest door nog onbekende oorzaak remmen. Een bestuurder van een auto die daarachter reed kon niet meer op tijd stoppen waardoor er een botsing ontstond.


Bij het ongeval raakten twee personen gewond. Één van de slachtoffer had pijn op zijn borst en de andere had last van zijn nek. Over hun verdere toestand is nog geen duidelijkheid.

Gisteravond rond 18.25 uur vond er op de Schroeweg ook al een ongeval plaats. Een 48-jarige man uit Goes reed over de Schroeweg uit de richting van de A58. Voor hem reed een 43-jarige vrouw uit Antwerpen die plots moest remmen. De man kon niet meer op tijd stoppen en botste op zijn voorganger.
 
In eerste instantie was er ook hier sprake van een gewonde, maar dit bleek gelukkig allemaal mee te vallen. Bij deze botsing raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (20-6-2010 om 13:52)
Afstand houden,maar vele mensen begrijpen het niet dat gekleef en te dicht achterop voorganger,kunje nooit optijd remmen, deze kunt u goedkeuren.
Natas (19-6-2010 om 17:55)
Te dicht op hun voorganger rijden,daar heb ik echt een hekel aan,afstand houden is voor jezelf ook prettiger en voor de ander.
Vlissinger (19-6-2010 om 14:28)
Misschien moeten deze mensen hun rijbewijs gaan halen. op deze weg rij je 50, als je dan een aanrijding veroorzaakt, dan snap je vrij weinig van autorijden, en afstand houden
Hendrik (19-6-2010 om 14:23)
Niet raar dat hier wta gebeurd. De vraag is wat ze nu met de snelheid willen daar..onduidelijker kan niet. Ik rijd deze weg meer dan 1x per dag..en je wordt bijna omver gereden door mensen die te hard rijden..zelfs politie..onbegrijpelijk. Dus mogelijk is dit ongeluk hier aan te wijten ??
Pipa (19-6-2010 om 12:31)
Niet zo verwonderlijk dat daar ongelukken gebeuren.sinds de aanleg van het naastgelegen fietspad is de max.snelheid daar 50 km p.uur De meesten knallen maar door als een stel idioten met een gangetje van boven de 80km levensgevaarlijk,je bent kansloos als je netjes 50 rijd.
Cookie-instellingen beheren