Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vernielt auto in Vlissingen

Toegevoegd: 20-06-2010, 19.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagochtend rond 10.20 uur heeft een onbekend gebleven man, aan de Govert Flincklaan in Vlissingen vernielingen gepleegd aan een auto.


Een 54-jarige automobilist uit Vlijmen reed rond 10.20 uur over de Govert Flicklaan ter hoogte van de Gamma. Bij de afslag naar het parkeerterrein van de Gamma stopte hij voor het fietspad om een voetganger, die met zijn hond over de stoep liep, voor te laten gaan.

Deze voetganger kwam plotseling voor de auto staan, liep vervolgens naar de zijkant van de auto en trapte een buitenspiegel van de auto af. De automobilist reed hierop zachtjes door waarop de voetganger een deuk in het achterportier van de auto trapte. De voetganger liep hierop weg in de richting van de rotonde.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (21-6-2010 om 10:44)
Zachtjes wegrijden ...? Die lijp had toch mooi over de motorkap gevlogen, wat is dit nu weer voor aktie ?
Cookie-instellingen beheren