Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Reeks inbraken en diefstallen

Toegevoegd: 23-06-2010, 21.23 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Terneuzen, Sluiskil, Terneuzen en Cadzand zijn de afgelopen dagen diverse diefstallen en inbraken gepleegd.


Uit een clubgebouw aan de Fazantenhof in Middelburg werden in de nacht van maandag op dinsdag 3 computers en monitoren gestolen. Het is onbekend wat de waarde van de computerapparatuur is.

In de nacht van dinsdag op woensdag werden van een bedrijfsterrein aan de Oostkade in Sluiskil enkele tientallen meters stroomkabel weggenomen. Het gaat om 32 Ampèrekabel, 220 Voltkabel en verdeelkabel. Van elk van de drie kabels werden enkele meters gestolen. Woensdagochtend werd ingebroken in een woning aan de Vlamingpolderweg in Cadzand. Uit de woning werden een camera en enkele honderden euro's gestolen.

Het dievengilde was in Terneuzen in de nacht van dinsdag op woensdag actief. In de Serlippensstraat werd ingebroken in een tankstation. Er werd een deur vernield en er werd rookwaar en geld gestolen. De hoeveelheid rookwaar en de hoogte van het geldbedrag zijn onbekend.

In dezelfde nacht werd ingebroken in een woning in de Klaprooslaan. Uit de woning werden een gsm, computerapparatuur, persoonlijke papieren, sleutels en een onbekend geldbedrag weggenomen. Tot slot werd op de Schoolweg gepoogd in te breken in een winkelpand. Het bleef bij het vernielen van een ruit van de winkeldeur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (24-6-2010 om 08:40)
En wat doet de politie niks of auto,s en scooters controleren want da brengt geld op voor de staat dit niet mensen moeten zich zelf beschermen koop wapens simpel politie doet toch niks
Rf (24-6-2010 om 00:32)
Is dan niks meer veilig? Moet je tegenwoordig in bed liggen met een knuppel? Of moet je tegenwoordig maar gewoon een alarmsysteem van 300,- aanschaffen om ze buiten te houden. Niet echt snugger maar goed. Ik weet wel wat er gebeurt als ze het proberen, lang leve de hond. Groeten uit terneuzen
Geert Grijpstra (23-6-2010 om 23:37)
Politie van Terneuzen: wanneer worden deze schoften nu eens ingerekend? Dit is al het hele jaar aan de gang. Ik zou me verschrikkelijk schamen als verantwoordelijke. Het wordt tijd voor een burgerwacht.
Cookie-instellingen beheren