Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Half jaar geëist poging doodslag

Toegevoegd: 24-06-2010, 20.39 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 36-jarige man uit Arnemuiden is donderdag voor twee keer een poging doodslag een gevangenisstraf  van een zes maanden plus nog eens zes maanden voorwaardelijk en een rijontzegging van vier maanden geëist. Ook moet hij van de officier tonder toezicht van de reclassering komen te staan.


Op 16 maart kreeg hij ruzie met zijn moeder en  daarbij zou hij enkele keren haar keel hebben dichtgeknepen. Volgens de man zelf had hij zijn moeder slechts met beide handen op een bank geduwd. Zijn inmiddels ex-vriendin, die de moeder wilde helpen kreeg met een veiligheidsschoen met stalen neuzen en trap in haar gezicht. Zij liep daarbij en losse tand en een gebroken neus op.

Toen de Arnemuidenaar zag wat hij had aangericht, reed hij naar het politiebureau om zich aan te geven. Op het bureau mocht hij direct aan de ademanalyse en bleek dat hij ruim twee keer zoveel had gedronken als was toegestaan.

Uitspraak over veertien dagen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (25-6-2010 om 20:22)
Kan je zien dat er hier in Nederland met 2 maten word gemeten de een krijg een halfjaar en de ander wordt 24 maanden tegen geeist en dat alle twee voor poging tot doodslag belachelijk lage straf ,Gekke horen achter gesloten deuren dus laten zitten waar hij zit zou ik zo zeggen!!!
Drank maakt meer kapot (25-6-2010 om 12:36)
Een beetje flauw strafje, dat hij maar een half jaartje mag afkicken en werken aan een voornemen om maar niet meer te zuipen, want duidelijk dat hij er niet tegen kan. Wat een onderkruipsel, kan niet tegen drank en schopt vrouwen. Zielig gewoon. Wordt eens een echte volwassen vent zeg.
Nikki (25-6-2010 om 06:35)
Dan zag de arnemuidenaar te laat wat hij had gedaan,wat een trieste straf.
Roos (24-6-2010 om 21:01)
Hahaha!! 1/2 jaartje hotel, echt een lachertje!!
Cookie-instellingen beheren