Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij verkeersruzie A58

Toegevoegd: 26-06-2010, 15.49 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Op de A58 ter hoogte van Heinkenszand is zaterdagmorgen een onbekende automobilist een 32-jarige man uit de gemeente Reimerswaal te lijf gegaan met een stuk gereedschap.

De 32-jarige man reed, samen met een vriend van hem, rond 08.30 uur op de rechter rijstrook in de richting van Goes. Naast hem bleef een transportbusje op de linker rijstrook rijden. Het busje wisselde niet van baan en uiteindelijk besloot de 32-jarige deze dan maar rechts in te halen. Het transportbusje haalde hem vervolgens op zijn beurt weer rechts in en beide auto's raakten elkaar tijdens het passeren.


De twee auto's gingen vervolgens naar de vluchtstrook. Om het een en ander te regelen, zo dacht de 32-jarige automobilist. Uit het busje stapten echter drie mannen waarvan één de achterklep opende en er een stuk gereedschap uit pakte. De 32-jarige man voelde zich hierdoor bedreigd en reed weg.

Tijdens het wegrijden sloeg de onbekende man met het stuk gereedschap de rechter zijruit van de personenauto eruit. De passagier werd door het gereedschap geraakt en liep een flinke bult op aan zijn arm. Ze belden meteen 112 en reden naar het politiebureau in Goes.

Bent u getuige geweest van deze verkeersagressie? Bel dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Code of the road (27-6-2010 om 20:03)
Wees verstandig, stop NOOIT om het "een en ander te regelen" op de vluchtstrook. blijf koel, noteer nummerplaten, bel desnoods de politie. Gezien het rijgedrag mag je toch aannemen dat de bestuurder niet helemaal 100% is. voorkomen is beter als genezen.
Japie (27-6-2010 om 09:23)
Ik hoop ook op genoeg getuigen, wie weet, was de 32 jarige wel agressief bezig?
Natas (26-6-2010 om 22:36)
Ach kinderachtig hoor,mag het busje niet ingeghaald worden,hopelijk worden ze herkend of was het een bedrijfsbusje zodat ze boel kunnen vergoeden.heel triest van het busje,de mannen dachten dat de weg van hun is,maar wij betalen immers allemaal belasting dus de weg is van iedereen.
Nel (26-6-2010 om 17:10)
Dit is toch te gek voor woorden. Deze agressie moet flink bestraft worden. Hopelijk genoeg getuigen die zich laten horen. Rijbewijs innemen en een flinke boete en werkstraf. Wens de gedupeerden sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren