Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 292 km

Gewonde bij ongeluk Oud Vossemeer

Toegevoegd: 26-06-2010, 15.59 uur - Update: 27-06-2010, 18.29 uur
Bij het ongeluk raakte één persoon gewond. Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.
Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.
© Foto: Henk Boers
Door: Roland de Jong en Henk Boers
OUD VOSSEMEER - Bij een ongeval in Oud-Vossemeer is en zaterdagmiddag één persoon gewond geraakt.


Rond 12.20 uur kwamen een motorrijder en een automobilist met elkaar in botsing op de kruising van de Broekseweg met de Krabbenkreekweg. De 25-jarige motorrijder reed over de Broekseweg en kreeg geen voorrang van een 23-jarige automobilist uit de gemeente Tholen, die vanuit de Krabbenkreekweg in de richting van Oud Vossmeer reed.

De motorrijder brak bij de aanrijding een ruggenwervel en zijn ellepijp. Hij is naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. De motor raakte flink beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (28-6-2010 om 15:35)
Net deze link gevonden De motorrijder is een goede maat van me Zie aan de fotos dat ie erg veel geluk heeft gehad Nu hopen dat zn herstel voorspoedig zal zijn Wat betreft de oorzaak ,motorrijders zijn lastiger te zien dan autos. En een ongeval zit helaas in een klein hoekje
Shirley (28-6-2010 om 15:33)
Beterschap vriend! hij is een maat van een maat van me hoorde het nieuws verschoot er van een maat van hem gaat hem vanavond bellen horen hoe het met hem is groetjes
Zeeuwse ex-motorrijdster (27-6-2010 om 21:55)
Beterschap voor de motorbestuurder. Ik hoop dat het weer helemaal goed komt met je. Sterkte!
Motorrijdster (27-6-2010 om 18:54)
Oordelen moet niemand een ongeluk zit in een klein hoekje en niemand doet het expres het is jammer dat zoiets gebeurd maar jolanda heeft wel gelijk iedereen maakt wel eens een foutje toch. Wil wel de motorrijder veel sterkte wensen
Jolanda van Kolthoorn (27-6-2010 om 18:04)
En de automobilist is mijn broertje...hij rijd altijd erg rustig en oplettend. Dus oordeel niet te hard!! Jullie weten niet hoe het ongeval heeft plaats gevonden en ik wel.
Jolanda van Kolthoorn (27-6-2010 om 18:02)
Heeft u zelf nooit een aanrijding gehad? Ik weet heel goed waar ik over praat want er is vorig jaar zelf bij mij iemand achterop gereden. Maar ook deze persoon kon er niets aan doen. We blijven mensen en mensen maken fouten!! Met de motorrijder gaat het wel aardig goed, de kans op volledig herstel is groot!Oordeel niet te snel en te hard!Voor je het weet overkomt het je zelf een keer...en dan oordeel je heel anders!
Cookie-instellingen beheren