Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Vrouw gewond bij ongeluk Ovezande

Toegevoegd: 27-06-2010, 19.54 uur
Door: Roland de Jong
OVEZANDE - In de Hoofdstraat in Ovezande is zondag omstreeks 14.00 uur een aanrijding gebeurd. Eén persoon raakte gewond.


Een 49-jarige bestuurder opende, nadat hij was gestopt, het portier van zijn auto. Op hetzelfde moment kwam een 76-jarige automobiliste aanrijden. Zij reed met haar auto tegen het portier en daardoor week zij uit naar de linkerzijde van de weg.

Daar fietste een 75-jarige vrouw die door het uitwijken van de auto van de dijk af naar beneden viel. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Borsele.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (10-2-2011 om 20:02)
Ik ben er bij geweest maar de mensen hier onder kunne beter zwijgen ze weten ge eens waar ze over praten die automobiliste rij veel te dicht naast die auto.s dus als je er niks van weet zwijg dan
M (28-6-2010 om 07:58)
Ik heb geleerd inmijn spiegels te kijken voordat ik mijn portieer open!!! Dan heb je dit soort ongelukken niet.
Natas (27-6-2010 om 22:10)
Mevrouw A had in dr speigels moeten kijken en een onschuldige fietser is gewond, veel sterkte aan de fietser
... (27-6-2010 om 21:09)
Zo er is een gewonde gevallen. gaan we nou eindelijk eens actie ondernemen tegen die auto's die zo half op de weg worden geparkeerd bij het café en cafetaria. of moet er eerst iemand overlijden!! sterkte gewenst voor de merouw in het ziekenhuis
Cookie-instellingen beheren