Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 57 km

Man flink mishandeld na botsing

Toegevoegd: 27-06-2010, 22.39 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - In Rilland is zondag iemand flink mishandeld na een aanrijding. De dader is doorgereden.


Een 41-jarige motorrijder uit Stabroek (B) en een personenauto kwamen rond 17.00 uur samen van de parallelweg van de Oesterdam de Oesterdam opgereden in de richting van Reimerswaal. De auto reed kort achter de motorrijder en de automobilist begon te claxonneren. De motorrijder gebaarde dat auto afstand moest houden.

Daarop reed de automobilist tegen de achterkant van de motor en kwam de motorrijder ten val. De automobilist mishandelde daarna de motorrijder. Ook een andere automobilist zou de motorrijder mishandeld hebben, aldus de politie. Na enige tijd zijn de onbekend gebleven bestuurders weggereden.

De motorrijder klaagde over pijn in zijn rug/nek en pijn bij ademhaling. Zijn lip was kapot geslagen en ook was er een tand uit zijn mond geslagen. De motorrijder is naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wij (30-6-2010 om 21:04)
Bovenstaand verhaal is een niet getrouwe versie van de feiten. De motorrijder heeft door zijn rijgedrag het ongeval veroorzaakt en heeft zelf de eerste flinke klappen uitgedeeld toen chauffeur nog in de auto zat. De daders hebben zich enkel verdedigd en hebben zelf contact opgenomen met politie.
Ikke (30-6-2010 om 16:17)
Wat wordt er weer snel geoordeeld en dat op basis van halve info. Voorop dat iedereen altijd zijn handen thuis dient te houden en dit niet goed te praten is. Maar hier enkel de automobilist te veroordelen is erg kort door de bocht. Al afgevaagd wat het aandeel van de motorrijder was??????
Motorrijder (29-6-2010 om 19:24)
Ik zou Erik(28-6-2010 om 08:37 uur)willen zeggen dat niet iedereen het postuur of de kracht heeft om het tegen zulke opgefokte figuren op te nemen. En Frans(28-6-2010 om 19:08 uur)denkt geloof ik dat dit iets is om grapjes over te maken.
Motorrijdster (29-6-2010 om 17:27)
Rijbewijs afpakken, en nooit meer terug geven!!!!! asociale weg misbruikers horen in de bak de rest van hun leven. aanpakken! en gelijk de regels van Nederland flink veranderen. zie je wel dat het niet altijd de motorrijders zijn!!!!
Mieke (28-6-2010 om 21:42)
Hoezo kort lontje, volgens mij hebben die automobilisten helemaal geen lontje, waar zijn we toch mee bezig, waar is het respect voor elkaar. Ik vindt het allemaal zo belachelijk. Veel sterkte voor de motorrijder en hopelijk grijpen ze de twee lafaards en krijgen ze een flinke claim aan hun gat.
Frans (28-6-2010 om 19:08)
Zie zie je maar, altijd je helm op.
Cookie-instellingen beheren