Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 174 km

Auto rijdt door na ongeluk letsel

Toegevoegd: 28-06-2010, 17.34 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de Ch. De Bourbonweg in Goes is maandag rond 11.30 uur een 17-jarige Goese fietser aangereden door een personenauto.


De fietser reed op de kruising Ch. de Bourbonweg / Louise de Colignylaan, de auto kwam over de Ch de Bourbonweg en ging in de richting van de kerk. De fietser kreeg geen voorrang van de automobilist. Hij raakte de fietser, die niet viel maar met zijn gezicht tegen de daklijst van de auto aan de bestuurderskant kwam.

De 17-jarige liep letsel op onder zijn oog en schaafwonden aan zijn benen. De automobilist, die in een kleine zilverkleurige auto reed, is zonder te stoppen doorgereden. De politie zoekt getuigen; zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (30-6-2010 om 10:19)
Goeie opmerking Job, dat is de mentaliteit ¿?¿? Ik krijg sterk de indruk dat jij wel eens zo'n soort bestuurder zou kunnen zijn, dan hoop ik dat je jezelf nog weleens tegen zal komen!
Job (29-6-2010 om 07:17)
Ik heb ook van mn ouders geleerd dat als ze je niet betrappen,dan heb je niks gedaan.En dit is een vrij algemene houding net als stelen mag als je maar niet gepakt wordt net als te hard rijden.
Natas (28-6-2010 om 18:10)
Wat een smeerlap die automobilist,zou diegene het andersom leuk vinden als die voor z,n sokken gereden word door een suffe eze;. ik hoop dat deze automobilist toch gauw gepakt kan worden,.
Roos (28-6-2010 om 18:03)
Figuren die deze dingen doen horen als ze gevonden worden zeer zwaar gestraft te worden. Wat een mentaliteit!!!
Cookie-instellingen beheren