Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Drie keer aangifte van diefstal

Toegevoegd: 28-06-2010, 17.39 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij de politie is vandaag aangifte gedaan van drie diefstallen.


Op het strand van Zoutelande werd zondagmiddag van een badgast een fotokoffer met inhoud gestolen. In de aluminium fotokoffer zaten een camera met toebehoren, totale waarde: enkele honderden euro's. De koffer werd, toen de eigenaar even afwezig was, vanonder een badlaken gestolen.

Tussen vrijdag 09.30 en maandag 09.00 uur werden op een sportterrein aan de Bathseweg in Rilland onderdelen van een scorebord gestolen. Het betreft een nieuw scorebord en dit was nog niet helemaal in elkaar gezet. Er werden van het frame, wat er nog los bij lag, twee dwarsliggers en een buis, alles van roestvrijstaal, gestolen. De waarde van het gestolen goed bedraagt enkele honderden euro's.

Zondagavond werden uit een woning aan de Wemeldingse Zandweg in Kapelle enkele honderden euro's gestolen. Bij de woning kwam een auto met drie personen die aardappelen wilden kopen. De bewoners zijn daarop beiden enige ogenblikken in de schuur geweest. In die tijd heeft, vermoedelijk, een vierde persoon het geld uit de wonig weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R.V (29-6-2010 om 15:26)
Je spullen onbewaakt achterlaten of niet .ze moeten met hun handen van andere spullen afblijven je ken het gezegde ( vandaag gestolen morgen in polen)
Zeiss (28-6-2010 om 21:01)
Je spullen onbewaakt achterlaten op het strand kan natuurlijk helaas al lang niet meer. voortaan maar in een koelbox als vermomming en geen opvallende mysterieuze aluminium koffer meer die eruit ziet of er iets duurs inzit ? een beetje dom vind ik het wel.
Cookie-instellingen beheren