Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Politie zoekt eigenaar gestolen spullen

Toegevoegd: 29-06-2010, 21.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland toont op verzoek van de grenspolitie in Swiecko (Polen) op haar website enkele goederen, zoals sieraden, bestek, kandelaars e.d. De Poolse politie is op zoek naar de eigenaar(s) hiervan.


Op donderdag 20 mei jl. werd bij de Duits-Poolse grens tussen Frankfort (Oder) en Swiecko een 30-jarige Poolse man gecontroleerd. In zijn bepakking werden sieraden en bestek aangetroffen. Vermoed wordt dat deze goederen afkomstig zijn van een diefstal in of de omgeving van Scharendijke (gemeente Schouwen-Duiveland).
 
Op verzoek van de Poolse grenspolitie onderzoekt de Zeeuwse politie of deze goederen daadwerkelijk gestolen zijn. De afbeeldingen van de aangetroffen goederen zijn te bekijken op de website www.politie.nl/zeeland.

De politie Zeeland vraagt mensen die de goederen herkennen of andere informatie hebben dit door te geven via telefoonnummer 0900-8844. Ook kan men bellen naar Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren