Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Inwoner St Maartensdijk omgekomen

Toegevoegd: 03-07-2010, 00.35 uur
Door: Roland de Jong
DINTELOORD - Donderdagavond is een 45-jarige inwoner van Sint Maartensdijk om het leven gekomen na een frontale aanrijding op de Steenbergseweg in Dinteloord. Dat meldt de politieregio Midden- en West-Brabant.


Het slachtoffer reed rond 18.45 uur in zijn auto op de Steenbergseweg, komende uit de richting van Steenbergen en gaande inde richting van Dinteloord. Uit tegenover gestelde richting kwam op dat moment een 50-jarige automobilist uit Dinteloord in zijn bestelauto aanrijden.

Door nog onbekende oorzaak ontstond een frontale aanrijding, waarbij de man uit Sint Maartensdijk ernstig gewond raakte. De brandweer heeft de man, die bekneld zat, uit zijn auto bevrijd. Na behandeling werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij later aan zijn verwondingen. De 50-jarige bestuurder van de bestelauto en zijn 13-jarige dochter raakten lichtgewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fam Wyatt (3-7-2010 om 03:30)
Rust zacht! Ook willen wij de na bestaanden heel veel sterkte toe wensen met dit vreselijke verlies. Ook de andere partij heel veel sterkte met het misschien wel verwerken van dit ernstige ongeluk
Cookie-instellingen beheren