Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man voorkomt autodiefstal

Toegevoegd: 06-07-2010, 14.51 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een man heeft vannacht in Terneuzen kunnen voorkomen dat de auto van zijn vrouw werd meegenomen door een dief.


Om ongeveer 01.00 uur vannacht wilde de man, een bewoner van de Beatrixstraat in Terneuzen naar bed gaan toen hij het portier van een auto hoorde dichtslaan. Kort hierna hoorde hij een motor starten. Aan het geluid van de motor kon de man horen dat het de auto van zijn vrouw was die startte. Aangezien zijn vrouw al lag te slapen kwam dit hem erg vreemd over en hij besloot een kijkje te gaan nemen.

Hij opende de voordeur en zag tot zijn stomme verbazing dat de auto van zijn vrouw wegreed. De man aarzelde geen moment en rende heel hard achter de auto aan en toen hij vlakbij de auto was, schreeuwde hij heel hard: "Stoppen!" De bestuurder van de auto schrok daar kennelijk zo van dat de motor uitviel, hij het portier opende en er als een bezetene vandoor ging.

De man is direct de politie gaan bellen en twee buurtbewoners zijn nog hard achter de autodief aangerend. Ze konden hem niet te pakken krijgen. De bewoner van de Beatrixstraat heeft aangifte gedaan van poging diefstal van de auto. Door de politie zijn na onderzoek in de auto enkele voorwerpen in de auto aangetroffen die in beslag genomen zijn voor het afnemen van sporen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eigenaar (8-7-2010 om 11:47)
Auto was zeker afgesloten en de sleutels zaten niet in het contact. k ben geen sinterklaas. het betreft een ouder voertuig dat blijkbaar makkelijk open te breken is. bovendien was dit poging 2 al. in no time is het slot geforceerd, draadjes aan elkaar geknoopt en weg. dief met ervaring.
D (7-7-2010 om 00:30)
Dapper van deze meneer en omstanders ! Alleen poging tot diefstal ? Want de dief opent "effe" de deur, en start vrijwel de auto daarna. Dan heb je de auto open laten staan met sleutels erin of de dief kent de auto goed ?
Cookie-instellingen beheren