Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers bezoeken Vlissingen

Toegevoegd: 06-07-2010, 17.41 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen zijn in de nacht van maandag op dinsdag diverse goederen uit woningen weggenomen.


In de Jozef Israëlslaan werd een bewoner rond 02.30 uur wakker en zag een persoon in zijn slaapkamer staan. De persoon schrok en vluchtte weg in de richting van de Verlengde Van Dishoeckstraat. De portemonnee van de bewoner bleek te zijn weggenomen.

Diezelfde nacht tussen 02.30 en 04.30 uur werden in een woning in de Acacialaan verschillende goederen weggenomen, waaronder een laptop. In de Julianalaan werd omstreeks 06.30 een poging tot inbraak gepleegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (7-7-2010 om 12:11)
Ze moeten daar echt iets aan gaan doen. Er word wel erg veel ingebroken je bent niet meer veilig in je eigen huis tegen woordig goeie straf geven als je ze tepakken krijgt
Vlissinger (7-7-2010 om 11:46)
@ vlissingse. waarom denkt u dat ze bij u niet komen als ze uw buren al te grazen hebben genomen ? het had net zo goed bij u kunnen zijn.
Vlissingse (6-7-2010 om 19:29)
Wat vreselijk zeg,ik woon ook in de jozefisraelslaan,maar heb niks gezien of gehoord van een inbraak.gelukkig laten ze het hier wel uit hun hoofd
Cookie-instellingen beheren