Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Vrouw uit vaargeul Vlissingen gered

Toegevoegd: 06-07-2010, 20.07 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een ongeveer 40 jarige vrouw is dinsdagmorgen omstreeks 11.30 uur door de strandreddingsboot Arie Smit uit de vaargeul ter hoogte van de Nolledijk in Vlissingen gehaald.


De vrouw was vanaf het Nollestrand gaan zwemmen maar kon vanwege de sterke stroming niet meer op eigen kracht de wal bereiken. Strandwachten merkten de in moeilijkheden verkerende  vrouw tijdig op en alarmeerde de strandreddingsboot.

Binnen enkele minuten was de reddingsboot  ter plaatse om de geschrokken vrouw vervolgens aan boord te nemen en veilig terug aan het strand te brengen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (7-7-2010 om 08:07)
Ik zeg altijd; NIET dieper dan je navel bij normale stroming. Niet dieper dan de helft van je bovenbeen. Beterschap naar de vrouw.
Tja (7-7-2010 om 07:44)
Goed werk van die lui, doen het vaak voor niks ook volgens mij..Respect hoor.
Oma (7-7-2010 om 06:07)
Stel ,stel, stel dat? en stel dat de strandwacht hier niet zat.er gebeurd nog weleens wat
P (7-7-2010 om 00:08)
De strandwacht in Vlissingen doen altijd erg goed hun werk.. Erg groot gebied, en een erg goed overzicht. Klasse en hulde weer voor de stranbewaking van Vlissingen. Ga zo door !!!
Hippo (6-7-2010 om 20:15)
Die heeft ff geluk gehad. Stel dat ze niet was opgemerkt.
Cookie-instellingen beheren