Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 105 km

Snelle bromfietser betrapt in Rilland

Toegevoegd: 07-07-2010, 15.06 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De politie heeft dinsdagmorgen op de Oesterdam in Rilland een 16-jarige jongen uit Tholen aangehouden wegens te hard rijden.


De jongeman reed rond 05.45 uur met een snelheid van 85 kilometer per uur over de bovengenoemde weg. Dat kostte de jongeman zijn rijbewijs.

Het roze pasje werd ter plekke ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
HENK (4-8-2010 om 17:24)
Dat is ook het enige wat de politie hier in zeeland aandurft, brommertjes aanhouden. trieste boel
Rinus (9-7-2010 om 16:49)
Deze EZEL zijn brommerrijbewijs innemen en pas voor zijn rijbewijs toestemming geven als hij 21 jaar is. Want als deze knaap een autorijbewijs heeft kun je je wel voostellen wat daar van terecht komt.
Vlinder (9-7-2010 om 16:47)
Bah, wat word ik moe van die goedpraters. Houdt je gewoon aan de wet, dus ook de snelheid. Belachelijk om dat weer met een slap excuus recht te willen praten. Tot jouw kind door zo'n dom persoon wordt aangereden of de dommerd zichzelf te pletter rijdt. Dan weer piepen zeker?
Fransiscus (9-7-2010 om 13:59)
Waarom moet de bromfiets eerst een gevaar vormen voor een ander voordat deze bekeurd wordt? Ook bij stilgestaan dat deze bromfietser een gevaar kan zijn voor zichzelf? Invaliditeit...dodelijk ongeval....en dat op 16 jarige leeftijd? welterusten kinderen
Ron@ld (9-7-2010 om 11:18)
@ alle domme mensen die lopen te zeiken dat het zielig is! Stel dat jij wordt aangereden met letsel als gevolg.Dan heb je een groot probleem omdat de OPGEZVOERDE brommer niet verzekerd is! Je neemt een RISICO accepteer dan ook de gevolgen. Zielig om een ander de schuld te geven!
Remco (8-7-2010 om 12:43)
@Christian: dat brommers maar 45km/u mogen is levensgevaarlijk: met 45km/u kan je niet met het verkeer mee komen op een 60 km/u weg of in de polder (80km/u) dus iedereen gaat je in halen zo ontstaan er nou gevaarlijke situaties en ongelukken ik geef de brommerrijder groot gelijk om zo hard te rijden
Cookie-instellingen beheren