Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 177 km

Bejaarde slachtoffer babbeltruc

Toegevoegd: 07-07-2010, 15.12 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Dinsdagmiddag is een 84-jarige man in zijn woning aan de Paauwenburgweg in Vlissingen het slachtoffer geworden van een babbeltruc.


Omstreeks 13.00 uur belden een man en vrouw bij de bejaarde man aan. Ze vroegen of hij een stuk papier had omdat ze iets wilden opschrijven. De man liep zijn woning binnen om dat te pakken en de man en vrouw liepen achter hem aan. Even later vertrokken ze weer. 's Avonds ontdekte de man dat een geldkistje met daarin waardepapieren en sieraden waren verdwenen.

Dinsdag werd in Vlissingen ook een vrouw het slachtoffer van een babbeltruc. Klik hier voor dit bericht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (7-7-2010 om 20:14)
Wat een tuig wat een tuig! Mag hopen dat ze een ongeluk krijgen! Wat moet je met zulk tuig. Arme man. Ik wens meneer heel veel sterkte en NIEMAND mee binnen laten. Schrijven ze maar op hun buik.
M (7-7-2010 om 15:29)
Zo laag he dat ze 'die ouwtjes' door hun goed vertrouwen in de mens zo kunnen behandelen..ga gewoon werken voor je geld..en geen gelul er is geen werk, er is overal werk...
Cookie-instellingen beheren