Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man slaapt in tuin

Toegevoegd: 10-07-2010, 17.14 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag werden bewoners van de Bermweg in Oost-Souburg opgeschrikt door een hoop herrie.


Om een uur of drie hoorde een bewoonster een enorm kabaal in haar tuin. Zij keek naar buiten en zag dat een man haar tuinhek omver had gelopen. Op datzelfde moment zag ze dat hij bij de buren in de tuin ging liggen.

De vrouw belde de politie. Die kwam ter plekke. De agenten hebben de man gewekt, want hij lag heerlijk te slapen. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Het enige dat bekend is van de man is dat hij 33 jaar oud is. Waar hij vandaan komt is nog niet duidelijk, omdat de man door zijn grote offering aan Bacchus nog geen zinnig woord kon uitbrengen. Vandaag wordt de man gehoord.

Over het schadebedrag aan de tuin is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mo (11-7-2010 om 09:35)
Ben je weer lekker mee met zo`n pipo, de straffen op dronken zijn in het openbaar zou toch echt eens flink om hoog moeten, dan leren ze het misschien eens af.
Sander (10-7-2010 om 20:37)
Ik denk dat de man een pilsje teveel op had haha
Cookie-instellingen beheren