Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Mogelijke drugsdealer opgepakt Vlissingen

Toegevoegd: 11-07-2010, 16.32 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In een café aan de Nieuwendijk in Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag een vermoedelijke drugsdealer aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie.


Door bezoekers van het café waren de portiers van het café gewezen op het gedrag van de 19-jarige Vlissinger. Zij verklaarden dat de man softdrugs aan hen probeerde te slijten. Portiers hebben de man om ongeveer 01.45 uur het café uitgezet en juist op dat moment reden agenten van de Zeeuwse politie langs.

De Vlissinger werd in de auto geladen en overgebracht naar het bureau. Hier heeft hij een ontkennende verklaring afgelegd. De man was in het bezit van enkele grammen hasj en weed. Deze zijn in beslag genomen door de agenten en zullen worden vernietigd.

Vanwege het lik-op-stuk-beleid is aan de Vlissinger een transactie aangeboden van 80 euro. Deze voldeed hij ter plekke. Hierna is de man weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (11-7-2010 om 19:35)
Het blijft zo toch Dweilen met de kraan open. Het Gaat hier dan maar om een paar gram softdrugs. Spoor op Zuid en Noord-Bevenland. De harddrugs dealers maar eens op. Die zorgen voor de Overlast , en ellende. Gelijk minstens 10 Jaar de Bak in met die lui. Die Straf krijgen ze in omringende Landen ook of erger. Dit zal ook inbraken en overvallen schelen.! Drugsgebruikers stelen voor die Rotzooi. En het zwarte Geld wat er aan verdiend word ! Is Super slecht voor de Economie.
Cookie-instellingen beheren