Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 122 km

Gewonden bij ongeluk Tholen

Toegevoegd: 11-07-2010, 16.59 uur - Update: 11-07-2010, 22.08 uur
Bij het ongeluk raakten meerdere mensen gewond.
Bij het ongeluk raakten meerdere mensen gewond.
© Foto: Lourens Riemens
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij een ongeluk op de Oesterdam in Tholen zijn vanmiddag meerdere mensen gewond geraakt.


De botsing vond rond 15.50 uur plaats nabij de duikplek aan de Veerweg. Een 22-jarige automobilist uit de gemeente Tholen reed omstreeks 15.45 uur over de Oesterdam ter hoogte van de duikplek. Doordat hij zijn voertuig niet onder controle had, heeft de man een tegemoetkomende auto aangereden.

De twee inzittenden van dit voertuig, een echtpaar uit Bergen op Zoom van 47 en 48 jaar oud, zijn gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Over hun verwondingen is nog niets bekend. Ook de bestuurder uit de gemeente Tholen is gewond geraakt. Hij heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen.

Het letsel dat hij heeft opgelopen was minimaal. Hij heeft geblazen, maar bleek niet gedronken te hebben. De Tholenaar, een beginnend bestuurder, heeft bij de Zeeuwse politie een verklaring afgelegd en door de dienstdoende agenten is zijn rijbewijs ingenomen.

De man verklaarde dat hij schrok van een overstekend konijn en dat hij daarom uit moest wijken. Hierbij is zijn auto gaan tollen en als gevolg daarvan heeft hij de auto die hem tegemoet kwam aangereden. Er is een getuige geweest van het ongeval. Hij wordt nog nader gehoord door de Zeeuwse politie over de situatie.

De beide auto's zijn weggesleept door een takelbedrijf. Door het ongeluk was de weg ter plekke enige tijd (deels) afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (12-7-2010 om 20:21)
Gezien de schade en de sporen is de andere auto tegen de jongen aangereden, nadat hij dwars op de weg stond. Maar als je al zo van een konijn schrikt, dat je niet meer je auto kunt besturen, ben je je rijbewijs inderdaad niet waard. Dit had veel erger kunnen aflopen.
Wim (12-7-2010 om 11:35)
Hopelijk komt iedereen hier zonder blijvende schade vanaf. Ik vraag me wel af waarom het rijbewijs van deze jongen is ingenomen. Hij had blijkbaar niet gedronken en als het klopt wijkt hij uit voor overstekend wild. Ben je dan een misdadiger o.i.d.?
John de Graaff (11-7-2010 om 19:12)
Heel veel Sterke voor gewonden.
Cookie-instellingen beheren