Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken Pool rijdt over parasolvoet

Toegevoegd: 12-07-2010, 15.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Door de politie is afgelopen nacht een 28-jarige Pool aangehouden. De man was rond 03.30 uur op de Nieuwendijk met zijn auto over een parasolvoet gereden en vervolgens doorgereden richting de Koningsweg.


Een getuige had dit zien gebeuren en belde de politie. Een agent zag de beschadigde auto staan in de Wilhelminastraat. Bij de auto stond een man die onvast ter been was, bleek te gaan om de 28-jarige Pool. Hij werd door de getuige aangewezen als de bestuurder.

De Pool is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Omdat hij weigerde mee te werken aan de ademanalyse, moest hij zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gewoon nadenken (13-7-2010 om 21:30)
@ gewoon realist. die vorige import kwamen hier door de werkgevers als lennard. de polen wacht gewoon het zelfde lot als ze uitgeknepen zijn. typisch geldzieke werkgevers die de maatschappij verzieken voor korte termijn eigen winst.
Gewoon realist (13-7-2010 om 14:04)
De gemiddelde pool die hier komt werken, werkt hard en gemotiveerd, kunnen wij een voorbeeld aan nemen. Ja en dat ze drinken, net alsof wij allemaal zo netjes zijn. Ik heb hun hier liever als de vorige generatie importwerknemers , die houden nu hun handen op en zijn tot overlast.
Lennard (13-7-2010 om 09:31)
Sorry lennard,maar praat lvoor je eigen.Er zijn genoeg hardwerkende nederlanders.Jouw portommonee is geschikt voor polen,want ze zijn inderdaad lekker goedkoop.En de (dronken) Pool mag van mij ook weer terug naar Polen,nu is het een parasolvoet,maar volgende keer een voetganger
LEnnard (13-7-2010 om 00:02)
Zonder de Polen kunnen wij tegenwoordig niet meer. Het slaat nergens op dat de Polen "ons" werk afpakken. De Polen willen tenminste werken en zijn niet te lui. Dat de doet de gemiddelde Nederlander niet meer. Heb zelf 3 Polen in huis ; PRIMA KERELS !! Die weten wat werken is !!!
Geen stijl (12-7-2010 om 21:24)
Oke niet mee werken. De oplossing terug naar Polen. Deze mensen kunne we en willen wij niet meer in Nederland. Optreden als dit zo gaat.
Pruikje (12-7-2010 om 17:23)
Weer zo een voorbeeld exemplaar van goedkope import arbeidskrachten. maar ja, de baas vult lekker zijn zakken en de nederlander mag naar het uwv hoezee !
Cookie-instellingen beheren